Το πρόγραμμα της επίσκεψης του υπουργού Υγείας, Ανδρέα Ξανθού, στα Ιωάννινα | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Το πρόγραμμα της επίσκεψης του υπουργού Υγείας, Ανδρέα Ξανθού, στα Ιωάννινα

Ενημερωτικό σημείωμα για το πρόγραμμα της επίσκεψης του υπουργού Υγείας, Ανδρέα Ξανθού, στα Ιωάννινα

Στα Ιωάννινα μεταβαίνει την Παρασκευή το πρωί ο υπουργός Υγεία Ανδρέας Ξανθός, συνοδευόμενος από τον αναπληρωτή Γενικό Γραμματέα για την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας (ΠΦΥ), Σταμάτη Βαρδαρό και τον διοικητή της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας (ΥΠΕ), Γιώργο Γιαννόπουλο.
Πρόγραμμα Υπουργού Υγείας, Α. Ξανθού
10:00: Επίσκεψη στο Νοσοκομείο «Χατζηκώστα». Συνάντηση με τη διοίκηση του Νοσοκομείου και στη συνέχεια ανοιχτή συζήτηση με τους εργαζόμενους του νοσηλευτικού ιδρύματος και του των κέντρων υγείας της περιοχής.
12:00: Επίσκεψη στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωναννίνων. Συνάντηση με τη Διοίκηση του Νοσοκομείου, τον πρόεδρο της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και εκπροσώπους των εργαζομένων και των νοσοκομειακών γιατρών καθώς και της Περιφέρειας και του Δήμου. Θα ακολουθήσει ανοιχτή συζήτηση στο αμφιθέατρο του νοσοκομείου με τους εργαζόμενους του νοσηλευτικού ιδρύματος, του ΠΕΔΥ και του ΕΚΑΒ, την Ένωσης Νοσοκομειακών Γιατρών Ηπείρου, βουλευτές του νομού κ.α.
Πρόγραμμα Γ.Γ ΠΦΥ, Σταμάτη Βαρδαρού
10:00: Μονάδα Υγείας ΠΕΔΥ Ιωαννίνων
13:00: Περιφερειακό Ιατρείο Ελεούσας
14:00: Συνάντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη Ιωαννίνων

15:00: Συνάντηση με τον Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής Ιωαννίνων

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων