Ανακοίνωση της Ελληνικής Ψυχιατρικής Εταιρείας, περί έλλειψης σκευάσματος ΑΚΙΝΕΤΟΝ | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Ανακοίνωση της Ελληνικής Ψυχιατρικής Εταιρείας, περί έλλειψης σκευάσματος ΑΚΙΝΕΤΟΝ

Σχετικά με την έλλειψη του σκευάσματος ΑΚΙΝΕΤΟΝ, η Ελληνική Ψυχιατρική Εταιρεία έκρινε σκόπιμο να γίνει συνάντηση με την Πρόεδρο του ΕΟΦ κ. Αικ. Αντωνίου.
Παράλληλα ζητήθηκαν μέσω επιστολής διευκρινίσεις από την Εταιρεία Desma GmbH η οποία διαθέτει το σκεύασμα στην Ελλάδα, χωρίς κάποια απάντηση στην ΕΨΕ.
 Κατά τη συνάντηση, η Πρόεδρος μας ενημέρωσε ότι είχε προβεί σε σειρά ενεργειών με τη φαρμακαποθήκη που το διακινεί για να λυθεί το πρόβλημα της έλλειψης. Όπως μας διευκρίνισε, η έλλειψη οφείλεται σε μειωμένες ποσότητες που φτάνουν στην Ελλάδα, λόγω της χαμηλής τιμής των παλαιών φαρμάκων αλλά και στην απαίτηση της Γερμανικής Εταιρείας που το διακινεί να πληρώνεται μετρητά για κάθε παράδοση φαρμάκων.
Η Πρόεδρος του ΕΟΦ διαβεβαίωσε ότι θα κάνει τα απαραίτητα για την ομαλή προμήθεια του εν λόγω απαραίτητου σκευάσματος, η οποία περιλαμβάνει και την έγκαιρη εξόφληση της φαρμακαποθήκης από τα νοσοκομεία.
Παρακαλούμε αν διαπιστώσετε συνεχιζόμενη έλλειψη να μας ενημερώσετε.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Ψυχιατρικής Εταιρείας 

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων