Εκστρατεία λήψης δειγμάτων DNA στο ΓΣΠ στις 3 Οκτωβρίου | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Εκστρατεία λήψης δειγμάτων DNA στο ΓΣΠ στις 3 Οκτωβρίου



Με μόνο 5 λεπτά από το χρόνο μας μπορούμε να σώσουμε ζωές


Ο Γυμναστικός Σύλλογος «Τα Παγκύπρια» (ΓΣΠ) σε συνεργασία με το Καραϊσκάκειο  Ίδρυμα διοργανώνουν τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου εκδήλωση για λήψη δειγμάτων στοματικού επιχρίσματος (σάλιου), για ενίσχυση της τράπεζας δεδομένων του ιδρύματος για δότες μυελού των οστών.

Στην εκδήλωση θα δώσουν δείγμα αθλητές και προπονητές του ΓΣΠ, ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ, της Ομόνοιας και της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου της Κύπρου, καθώς και μέλη του Συνδέσμου Διαιτητών Κύπρου.

Σκοπός της εκδήλωσης είναι η ανάγκη ενίσχυση της τράπεζας δεδομένων του Καραϊσκάκειου που καθίσταται όλο και πιο επιβεβλημένη, κάτι που φαίνεται άλλωστε και από πρόσφατα παραδείγματα όπως αυτό του μικρού Νικόλα Αρτεμίου, 14 μηνών από τη Λεμεσό, που αποτέλεσε και την αφορμή για τη διοργάνωση από τον ΓΣΠ αυτής της εκδήλωσης.

Ο ΓΣΠ καλεί όλους και όλες ηλικίας 18 μέχρι 45 χρόνων να κάνουν αυτή την πράξη ζωής και να προσέλθουν τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου μεταξύ 17:30 – 20:30 στο συνεδριακό κέντρο του ΓΣΠ, όπου εξειδικευμένα συνεργεία του Καραϊσκάκειου Ιδρύματος θα λαμβάνουν δείγματα σάλιου.

Με μόνο 5 λεπτά από το χρόνο μας μπορούμε να σώσουμε ζωές.


Για περισσότερες πληροφορίες 22874050.

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων