EURORDIS: Διαγωνισμός Φωτογραφίας για τις Σπάνιες Παθήσεις για το 2016 | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

EURORDIS: Διαγωνισμός Φωτογραφίας για τις Σπάνιες Παθήσεις για το 2016

Μόλις σήμερα άνοιξε και πάλι ο Διαγωνισμός Φωτογραφίας του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Σπανίων Παθήσεων (EURORDIS) για το 2016, μία μεγάλη ευκαιρία για όλους εσάς που ενδιαφέρεστε, έμμεσα ή άμεσα, για τα σπάνια νοσήματα να δείξετε το ταλέντο σας, στέλνοντας τις πιο όμορφες, ασυνήθιστες ή καλλιτεχνικές σας φωτογραφίες. Η μόνη πλέον διαφορά είναι πως και φέτος θα δοθούν 12 βραβεία.
Ειδικότερα, δέκα θα απονεμηθούν σε όσους θα συγκεντρώσουν τις περισσότερες ψήφους του κοινού. Συνεπώς, ζητώντας από τους φίλους σας να την προωθήσουν στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης αλλά και να την ψηφίσουν είναι ένας τρόπος για να συμβάλετε κι εσείς στην ευαισθητοποίηση του κοινού γύρω από τις εν λόγω ασθένειες.
Ένα θα δοθεί από τον καταξιωμένο φωτογράφο Rick Guidotti, ο οποίος τα τελευταία 17 χρόνια έχει αφιερωθεί στη φωτογράφηση ατόμων με σπάνιες και γενετικές παθήσεις, πιστεύοντας ακράδαντα στην ομορφιά της ανθρώπινης ποικιλομορφίας.
Κι ένα ακόμα θα λάβει η φωτογραφία που θα επιλεχθεί από τη φωτογράφο του National Geographic Marcus Bleasdale  από όσες θα ανέβουν στο Instagram με το hashtag #RareButReal2016 (θα πρέπει πρώτα να ακολουθήστε το χρήστη @eurordis).
Ο Διαγωνισμός ξεκίνησε στις 14 Σεπτεμβρίου, και όσοι από εσάς ενδιαφέρεστε να συμμετάσχετε, θα πρέπει μέχρι τις 5 Δεκεμβρίου του 2016 είτε να ανεβάσετε τη φωτογραφία σας εδώ, αφού πρώτα συμπληρώσετε τις απαιτούμενες πληροφορίες και διαβάσετε τους όρους και τους κανόνες, είτε να τη στείλετε στην ηλεκτρονική διεύθυνση photocontest@eurordis.org, αναφέροντας το όνομα του προσώπου που εμφανίζεται σε αυτήν, τη χώρα, την πάθηση, το όνομα του φωτογράφου, τον τίτλο της φωτογραφίας, το έτος που τραβήχτηκε, καθώς και ό,τι άλλο σχόλιο θα θέλατε να κοινοποιήσετε.
Να πούμε ότι η φωτογραφία σας, για να μπει στο σχετικό Άλμπουμ, θα πρέπει πρώτα να πάρει την έγκριση του Διαχειριστή. Ωστόσο, στο μεταξύ, εσείς μπορείτε να αρχίσετε να την προωθείτε στους φίλους σας και να τους ζητάτε να την ψηφίσουν μόλις ανέβει μέσω της σχετικής φόρμας όπου θα την υποβάλετε.
Οι νικητές θα ανακοινωθούν στις 14 Δεκεμβρίου, στις 18:00.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Διαγωνισμό, πατήστε εδώ.
Μετάφραση/Επιμέλεια: Ελίνα Μιαούλη
Πηγή: EURORDIS

Διαβάστε περισσότερα: http://www.spanios.net/news/eurordis-diagonismos-fotografias-gia-tis-spanies-pathiseis-gia-to-2016/

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων