Πριν φύγεις...

Συμπλήρωσε το email σου για να λαμβάνεις καθημερινά τα νέα από τα medlabgr.blogspot.com

Η εγγραφή αφορά το newsletter του medlabgr.blogspot.com - Το email σου δεν θα δοθεί ποτέ σε τρίτους και δεν θα χρησιμοποιηθεί για άλους λόγους!

728x90 AdSpace

Σήμερα

Πρόληψη

Διατροφή

Επιλογές

2/9/16

Η Πειραιώς Factoring αποδέχθηκε την επανεκχώρηση στους ιατρούς των τιμολογίων του τελευταίου τριμήνου του 2011

Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 02, 2016
Αγαπητοί συνάδελφοι,
Σε συνέχεια των πρωτοβουλιών του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών  προς την ΠΕΙΡΑΙΩΣ FACTORING, που είχαν ως αποτέλεσμα τη μείωση του επιτοκίου χρέωσης των ιατρών, με παράλληλη επιμήκυνση του χρόνου αποπληρωμής των δόσεων, ήδη σήμερα, σε συνέχεια περαιτέρω διαπραγματεύσεων, η ΠΕΙΡΑΙΩΣ FACTORING αποδέχθηκε να επανεκχωρήσει στους ιατρούς τα τιμολόγια του τελευταίου τριμήνου του έτους 2011, προκειμένου αυτοί να τα διεκδικήσουν δικαστικά έναντι του ΕΟΠΥΥ.
Πρέπει επίσης να επισημανθεί ότι μετά από έντονες πιέσεις του ΙΣΑ προς τον ΕΟΠΥΥ έχει δρομολογηθεί η αποπληρωμή των ληξιπρόθεσμων οφειλών προς τους παρόχους υγείας. Λαμβάνοντας υπόψη τα ανωτέρω προτείνουμε στα μέλη μας να ενημερώνονται σχετικά με την αποπληρωμή των δεδουλευμένων τους και εφόσον εντός τριμήνου δεν έχει πραγματοποιηθεί, δύνανται να προβούν σε επανεκχώρηση ώστε να διεκδικήσουν δικαστικά τα οφειλόμενα ποσά.
Διευκρινίζεται ότι η επανεκχώρηση θα γίνει μόνον προς όσους ιατρούς έχουν ήδη διακανονίσει τις οφειλές τους με την ΠΕΙΡΑΙΩΣ FACTORING (ως συνεργάσιμοι οφειλέτες), ότι για τον ακριβή προσδιορισμό των εκκρεμών τιμολογίων θα πρέπει ο κάθε ιατρός να αποστείλει στην ΠΕΙΡΑΙΩΣ FACTORING επιστολή /email/  fax με τα στοιχεία των τιμολογίων (αριθμός τιμολογίου, ημερομηνία έκδοσης, αξία τιμολογίου) και ότι, επί των διεκδικουμένων απαιτήσεων, θα συσταθεί ενέχυρο υπέρ της Τράπεζας.ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
ΤΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΘΗΝΩΝΟ ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΤΟΥΛΗΣ ΑΛΕΞΙΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Item Reviewed: Η Πειραιώς Factoring αποδέχθηκε την επανεκχώρηση στους ιατρούς των τιμολογίων του τελευταίου τριμήνου του 2011 Rating: 5 Reviewed By: Alex Yiatzides

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ 

 ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ. 

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ - donate
Αν εκτιμάτε ότι το έργο μας είναι σημαντικό για εσάς και θέλετε να συνεχίσουμε να υπάρχουμε, μπορείτε να μας βοηθήσετε, με ό,τι μπορεί ο καθένας και ας είναι ένα ευρώ. 
Και εμείς θα προσπαθούμε να γίνουμε καλύτεροι, πιο χρήσιμοι και να υλοποιούμε νέες ιδέες.

Μέσω Paypal με απόλυτη ασφάλεια

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του medlabnews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται αυστηρά η χρήση ή επανεκπομπή τους, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.