12ο Πανελλήνιο Συνέδριο Δερματολογίας & Αφροδισιολογίας | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

12ο Πανελλήνιο Συνέδριο Δερματολογίας & Αφροδισιολογίας

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η Συνέντευξη Τύπου της Ελληνικής Δερματολογικής και Αφροδισιολογικής Εταιρείας που πραγματοποιήθηκε σήμερα, Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2016, στις 12.00 το μεσημέρι σε κεντρικό ξενοδοχείο των Αθηνών με τη συμμετοχή του Προέδρου και των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της Ε.Δ.Α.Ε.

Στη Συνέντευξη Τύπου ανακοινώθηκε επίσημα η έναρξη των εργασιών του Πανελληνίου Συνεδρίου Δερματολογίας & Αφροδισιολογίας που διοργανώνεται για 12η συνεχή χρονιά από την Ε.Δ.Α.Ε. ενώ συζητήθηκαν -μεταξύ άλλων- τα νεότερα δεδομένα για την ακμή και τις διαταραχές χροιάς δέρματος (λεύκη, μέλασμα), η αιτιοπαθογένεια και θεραπεία ψωρίασης καθώς και οι εξελίξεις στην κοσμετολογία.

Στα πλαίσια της Συνέντευξης Τύπου, ο Πρόεδρος της Ε.Δ.Α.Ε., κος Δημήτρης Ρηγόπουλος, εξέφρασε τη συγκίνησή του για την μακροβιωσιμότητα του Πανελληνίου Συνεδρίου Δερματολογίας & Αφροδισιολογίας που έχει μετατραπεί, πλέον, σε ετήσιο θεσμό ενώ τόνισε την ηθική δέσμευση των μελών της Ε.Δ.Α.Ε. για παροχή κορυφαίων υπηρεσιών υγείας, μέσω της συνεχούς ενημέρωσης σχετικά με τις καινοτομίες και εξελίξεις στον κλάδο της Δερματολογίας & Αφροδισιολογίας.

Οι συμμετέχοντες της Συνέντευξης Τύπου ανανέωσαν το ραντεβού τους για το 12ο Πανελλήνιο Συνέδριο Δερματολογίας & Αφροδισιολογίας που θα διεξαχθεί από τις 3-6 Νοεμβρίου 2016, στο ξενοδοχείο Hilton στην Αθήνα, για να μελετήσουν εκτενέστερα τα νέα επιστημονικά επιτεύγματα του Κλάδου, μέσω διαλέξεων, συζητήσεων στρογγυλής τραπέζης, δορυφορικών συμποσίων και ελεύθερων ανακοινώσεων.


ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων