Το 2o Πανθεσσαλικό Φαρμακευτικό Συνέδριο στη Λάρισα | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Το 2o Πανθεσσαλικό Φαρμακευτικό Συνέδριο στη Λάρισα


Στις 12 και 13 Νοεμβρίου 2016, θα πραγματοποιηθεί στη Λάρισα, το 2ο Πανθεσσαλικό Φαρμακευτικό Συνέδριο που διοργανώνουν οι Φαρμακευτικοί Σύλλογοι Θεσσαλίας, με την ευθύνη του Φαρμακευτικού Συλλόγου Λάρισας. Το συνέδριο τελεί υπό την αιγίδα του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου.
Με κεντρικό θέμα «Σύγχρονο Φαρμακείο: Φαρμακευτική φροντίδα, καινοτομίες, δια βίου εκπαίδευση, βιωσιμότητα», το 2ο φαρμακευτικό συνέδριο που πραγματοποιείται στην περιφέρεια της Θεσσαλίας, θα συγκεντρώσει το ενδιαφέρον φαρμακοποιών από όλη την Ελλάδα, καθώς και εκπροσώπων της φαρμακευτικής αγοράς.
Η θεματολογία του συνεδρίου περιλαμβάνει:
• 3 στρογγυλά τραπέζια
- «Οικονομική διάσταση της φαρμακευτικής περίθαλψης» με τη συμμετοχή του Καθηγητή ΕΣΔΥ κ. Γιάννη Κυριόπουλου και της διευθύντριας φαρμακοποιού ΕΣΥ κας Όλγας Οικονόμου.
- «Ο νέος ρόλος των φαρμακοποιών στην Ευρώπη: προοπτικές και τάσεις», όπου έχουν κληθεί να συμμετάσχουν οι κ.κ. Maria Pia Orrù, μέλος του National Federfarma Council of Regions και πρόεδρος της Federfarma Cagliari, και Aleksandra Salom, εκπρόσωπος του Association of Private Pharmacists in Serbia (SPAS).
- «Φαρμακείο για τους πολίτες, στην Ελλάδα και την Ευρώπη», με τη συμμετοχή των προέδρων των τεσσάρων φαρμακευτικών συλλόγων της Θεσσαλίας, κ.κ. Γιάννη Μακρυγιάννη (Φ.Σ. Λάρισας), Κώστα Σωτηρόπουλου (Φ.Σ. Καρδίτσας), Κώστα Ματσιόλη (Φ.Σ. Μαγνησίας) και Νίκου Μάνου (Φ.Σ. Τρικάλων), καθώς και των προέδρων του Φ.Σ. Γρεβενών, κ. Σωκράτη Κουρέλα, του Φ.Σ. Κοζάνης κ. Στέργιου Βελόνα και Φ.Σ. Πιερίας κ. Ελευθέριου Κουιμτζίδη.
• Ενημερωτικές ενότητες και ομιλίες με θέματα όπως:
- Εκπαίδευση καλής εργαστηριακής πρακτικής στο Φαρμακείο
- Ασφαλής χρήση φυτοθεραπευτικών σκευασμάτων & συμπληρωμάτων διατροφής-
- Πρακτικές εφαρμογές των υπηρεσιών στο φαρμακείο
- Εξυπηρέτηση δύσκολων πελατών
- Ο Έλληνας ασθενής με Χρόνια Αποφρακτική Πνευμονοπάθεια
• Επίδειξη Α΄ Βοηθειών από τους εθελοντές του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.
Οι φαρμακευτικοί σύλλογοι της Θεσσαλίας απευθύνουν πρόσκληση στα μέλη τους και στους φαρμακοποιούς όλης της χώρας, ώστε να προγραμματίσουν τη συμμετοχή τους στο Συνέδριο.


ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων