30ος Γύρος της Αθήνας. Οδηγίες υγείας για τους δρομείς | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

30ος Γύρος της Αθήνας. Οδηγίες υγείας για τους δρομείς


Λόγω του 30ου Γύρου της Αθήνας, όλοι οι δρόμοι στο κέντρο θα είναι κλειστοί.
Φέτος οι συμμετέχοντες στον Γύρο Αθήνας 2016 τρέχουν και προσφέρουν τρόφιμα μακράς διάρκειας στο Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων (Κ.Υ.Α.Δ.Α.). Η εκκίνηση θα δοθεί από το Παναθηναϊκό Στάδιο στις 9:30 το πρωί για τις διαδρομές 10χλμ. – 5χιλ. και 3χλμ. Η εκκίνηση των Α.μεΑ. θα δοθεί στις 09:50 από την Εθνική Πινακοθήκη. Ο τερματισμός όλων των διαδρομών θα γίνει στο Παναθηναϊκό Στάδιο.

Όσοι θα συμμετάσχουν στον 30ο Γύρο της Αθήνας, θα μπορούν να μετακινηθούν δωρεάν με όλα τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς αρμοδιότητας Ο.Α.Σ.Α από 07:30 έως 13:00. Στην πλατεία Καραϊσκάκη (απέναντι από το Καλλιμάρμαρο) θα πραγματοποιηθεί η mini expo του Γύρου της Αθήνας, όπου οι χορηγοί και οι υποστηρικτές του αγώνα θα δώσουν το παρόν, αλλά και την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να κερδίσουν μοναδικά δώρα.

Την εκκίνηση θα δώσει ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης στις 9:30 το πρωί από το Παναθηναϊκό Στάδιο για τις διαδρομές 10 χλμ και 5 χιλ. Η εκκίνηση των 3χλμ θα δοθεί στις 9:40 από την Ηρώδου Αττικού, ενώ των Α.μεΑ. στις 09:50 από την Εθνική Πινακοθήκη. Ο τερματισμός όλων των διαδρομών θα γίνει στο Παναθηναϊκό Στάδιο.

Οδηγίες υγείας

Προετοιμασία για το τρέξιμο. Διατροφή και ενυδάτωση. Συχνοί τραυματισμοί στην άσκηση

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων