4η Πανελλήνια Εκπαίδευση Εκπαιδευτών Τομέα ΣαμαρειτώνΔιασωστών &Ναυαγοσωστών | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

4η Πανελλήνια Εκπαίδευση Εκπαιδευτών Τομέα ΣαμαρειτώνΔιασωστών &Ναυαγοσωστών



"4η Πανελλήνια Εκπαίδευση Εκπαιδευτών Τομέα Σαμαρειτών Διασωστών & Ναυαγοσωστών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού - Επικαιροποίηση Γνώσεων στις Α' Βοήθειες του Ελληνικού και του Γερμανικού Ερυθρού Σταυρού"

Την Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2016, υψηλό κλιμάκιο αντιπροσωπείας του Γερμανικού Ερυθρού Σταυρού επισκέφθηκε τα Κεντρικά Γραφεία του Ε.Ε.Σ., όπου συναντήθηκε με τον Πρόεδρο του Οργανισμού Dr. Αντώνιο Αυγερινό, καθώς και με ανώτερα στελέχη του Σώματος Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών & Ναυαγοσωστών Ε.Ε.Σ., προκειμένου να συζητηθούν οι τελευταίες λεπτομέρειες της 4ης Πανελλήνιας Εκπαίδευσης Εκπαιδευτών του Σώματος (Επικαιροποίηση Γνώσεων στις Α' Βοήθειες του Ελληνικού και του Γερμανικού Ερυθρού Σταυρού). Η ποιοτικά αναβαθμισμένη αυτή εκπαίδευση ξεκινά στις Παιδικές Εξοχές του Δήμου Αθηναίων στον Άγιο Ανδρέα Ανατολικής Αττικής σήμερα Τέταρτη 12 Οκτωβρίου 2016 και αναμένεται να ολοκληρωθεί την Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2016.

Πιο συγκεκριμένα, στη συνάντηση έλαβαν μέρος ο Διασώστης και Εκπαιδευτής Εκπαιδευτών του Γερμανικού Ερυθρού Σταυρού κ. Theodore Herbert Brand, ο Διασώστης και Εκπαιδευτής Εκπαιδευτών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού κ. Ζεκή Μεμέτ Αλή, η Συντονίστρια Διοίκησης & Οργάνωσης των Περιφερειακών Τμημάτων του Σώματος κα Μαρίνα Σταμάτη, ο Εκπαιδευτής Ναυαγοσωστικής και Εκπρόσωπος της Σχολής Αυτοδυτών & Ναυαγοσωστών Ε.Ε.Σ. κ. Βασίλης Χαντζόπουλος, η Αρχηγός Σαμαρειτών Διασωστών Πάτρας κα Ανδριάνα Φιλοπούλου και ο Αρχηγός του Σώματος Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών & Ναυαγοσωστών Τμήματος Αθηνών κ. Ηρακλής Μαρκουίζος.
Στην παραπάνω εκπαίδευση έχουν δικαίωμα συμμετοχής όλοι οι Εκπαιδευτές και οι Βοηθοί Εκπαιδευτών Α' Βοηθειών και C.P.R. ετών 2005 και 2009 από κάθε Περιφερειακό και Τοπικό Τμήμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.
Η παρουσία και η ενεργός συμμετοχή της εν λόγω αντιπροσωπείας του Γερμανικού Ερυθρού Σταυρού στο πρόγραμμα εκπαίδευσης επιβεβαιώνει την ήδη στενή σχέση και αρμονική συνεργασία των δύο πλευρών, ιδιαίτερα στη σημερινή νέα εποχή που διανύει ο Οργανισμός υπό την Προεδρία του κ. Αυγερινού, που έχει ως αποτέλεσμα την ανάκτηση της αξιοπιστίας και του κύρους του Ε.Ε.Σ. στην ελληνική κοινωνία.

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων