Ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών τονίζει την ανάγκη να διασφαλιστεί η εύρυθμη λειτουργία των δημοτικών πολυϊατρείων | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών τονίζει την ανάγκη να διασφαλιστεί η εύρυθμη λειτουργία των δημοτικών πολυϊατρείων

Δεν είναι στόχος μας να παρεμβαίνουμε στη Διοίκηση του κάθε Δήμου, αλλά να συμβάλλουμε δημιουργικά στην επίλυση ζητημάτων που αφορούν την υγεία των πολιτών. 
O Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών, ως ο μεγαλύτερος επιστημονικός σύλλογος της πρωτεύουσας, δίνει προτεραιότητα στο να αναδεικνύονται όλα τα ζητήματα που αφορούν την υγεία των κατοίκων της Αθήνας. Ένα από τα ζητήματα αυτά, είναι και η εύρυθμη λειτουργία των δημοτικών πολυϊατρείων της Αθήνας, τα οποία στη δύσκολη συγκυρία που διανύει σήμερα η χώρα μας, προσφέρουν σημαντικό και απόλυτα αναγκαίο έργο. 
Αυτός είναι ο στόχος μας και σε καμία περίπτωση δεν επιθυμούμε να παρέμβουμε στο μοντέλο λειτουργίας και διοίκησης κάθε Δήμου. Ιδιαίτερα όσον αφορά το Δήμο της Αθήνας , πιστεύουμε ότι ο Δήμαρχος Αθηναίων Γ. Καμίνης διαθέτει ιδιαίτερη ευαισθησία στα ζητήματα που αφορούν την κοινωνική πολιτική και συνοχή. Γι’ αυτό πιστεύουμε ότι πρέπει να παρέμβει προσωπικά ώστε να διασφαλίσει την εύρυθμη λειτουργία των δημοτικών πολυϊατρείων της Αθήνας και την όσο το δυνατόν καλύτερη αξιοποίηση του έμψυχου επιστημονικού προσωπικού τους, που προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες του κάτω από αντί9ξοες συνθήκες. 
Αδικεί το Δήμαρχο Αθηναίων και την προσπάθειά του το γεγονός ότι υπηρεσιακοί παράγοντες του Δήμου του, χρησιμοποιούν αθέμιτες πρακτικές και μεθόδους και έχουν διαταράξει την απαραίτητη εργασιακή ειρήνη, όπως μας καταγγέλλουν οι γιατροί μέλη μας.
Ελπίζουμε ο Δήμαρχος Αθηναίων να παρέμβει άμεσα και να ανατρέψει τις καταστάσεις αυτές που τον αδικούν και τον εκθέτουν. 



ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΙΣΑ

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων