Κανονικά λειτουργεί το φαρμακείο του ΕΟΠΥΥ Ρέντη | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Κανονικά λειτουργεί το φαρμακείο του ΕΟΠΥΥ Ρέντη


Κανονικά λειτουργεί το φαρμακείο του ΕΟΠΥΥ Ρέντη (Πειραιώς 167) μετά την αναγκαστική ολιγόωρη διακοπή, εξαιτίας της ένοπλης ληστείας που σημειώθηκε τις πρωινές ώρες της Τρίτης 18 Οκτωβρίου.
Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της έρευνας από τις αστυνομικές αρχές, κλιμάκιο του ΕΟΠΥΥ κατέγραψε τις απώλειες φαρμάκων και τις ζημίες που υπέστη ο χώρος του φαρμακείου.
Τα φαρμακευτικά σκευάσματα που εκλάπησαν αφορούν διάφορες κατηγορίες παθήσεων, όπως Νεφρικής Ανεπάρκειας (ερυθροποιητίνες), Ρευματοειδούς Αρθρίτιδας, Κυστικής Ίνωσης, Μεσογειακής Αναιμίας (φάρμακα αποσιδήρωσης), Σκλήρυνσης Κατά Πλάκας, Νεοπλασιών και είναι αξίας περίπου 1,5 εκατ. ευρώ.
Το φαρμακείο συνεχίζει απρόσκοπτα τον ομαλό εφοδιασμό των περιφερειακών διευθύνσεων του Οργανισμού και καλύπτει πλήρως τις υπάρχουσες θεραπευτικές ανάγκες των δικαιούχων. 

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων