Κορύφωση των κινητοποιήσεων των Εργαζομένων στο Πανεπιστημιακό Καραβάνι της Υγείας, Λάρισα 01-02-2017 | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Κορύφωση των κινητοποιήσεων των Εργαζομένων στο Πανεπιστημιακό Καραβάνι της Υγείας, Λάρισα 01-02-2017


Το Σωματείο Εργαζομένων στο Π.Γ.Ν. Λάρισας συμμετέχει δυναμικά στις κινητοποιήσεις των εργαζομένων  για να μην υπάρξουν άλλες περικοπές και να μπει τέρµα στα κούφια λόγια και στις ψευτιές της Κυβέρνησης. Αγωνιζόμαστε για:
1. να μπει τέρμα στη λιτότητα και στη φοροληστεία,
2. να προσληφθεί τώρα μόνιμο προσωπικό,
3. να µην γίνουν ζούγκλα οι εργασιακές  σχέσεις.
Διεκδικούμε:
1. ΔΩΡΕΑΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ ΜΕ ΕΠΑΡΚΗ ΣΤΕΛΕΧΩΣΗ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ
2. ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ
3. ΑΝΑΚΤΗΣΗ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΩΝ ΑΠΩΛΕΙΩΝ

Αναλυτικά το Πρόγραμμα δράσης:

1. Αύριο, Τρίτη 22-11-2016 θα πραγματοποιηθεί η Γενική Συνέλευση των Εργαζομένων του Π.Γ.Ν.Λ. στις 12:30 με παρουσία Εκπροσώπων της Εκτελεστικής Επιτροπής. της Π.Ο.Ε.ΔΗ.Ν.. Συζήτηση για τα φλέγοντα θέματα, που απασχολούν τους συναδέλφους.
2. Δυναμική συμμετοχή στην 24ωρη Πανδημοσιοϋπαλληλική απεργία της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. 24 Νοέμβρη 2016 και στη ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ 10:30 π.μ. στην Πλατεία Ταχυδρομείου.
3. Συμμετοχή σε νέα Πανεργατική Πανελλαδική Απεργιακή Κινητοποίηση της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. (προσανατολίζεται για την 8η Δεκεμβρίου).
4. Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2016 συμμετοχή στην Παναττική Στάση Εργασίας της Π.Ο.Ε.ΔΗ.Ν. 10:00 0π.μ. – 15:00 μ.μ. και Συγκέντρωση έξω από το Υπουργείο Υγείας στις 10:00π.μ..
5. Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2016 θα ακολουθήσει πορεία στο ΜΕΓΑΡΟ ΜΑΞΙΜΟΥ, όπου θα ζητηθεί συνάντηση με τον Πρωθυπουργό.
6. Το Καραβάνι Σωτηρίας της Υγείας φτάνει στη Θεσσαλία την Τετάρτη την 1η  Φεβρουαρίου 2017 και θα περπατήσει στη Λάρισα.  Εκκίνηση 7:00 π.μ. από το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας.



Για το Δ.Σ. Σωματείου Εργαζομένων Π.Γ.Ν.Λ.

ΛΑΡΙΣΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Πρόεδρος

ΝΑΚΟΣ Θ.Μ. ΧΡΗΣΤΟΣ

Γενικός Γραμματέας

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων