728x90 AdSpace

Σήμερα

Πρόληψη

Διατροφή

Επιλογές

22/11/16

11ο Πανελλήνιο Συνέδριό της Ελληνικής Εταιρείας Χειρουργών Θώρακος-Καρδίας-Αγγείων, 24-26 Νοε, Θεσσαλονίκη

Στις 24, 25 & 26 Νοε 2016, στο ξενοδοχείο Macedonia Palace, στη Θεσσαλονίκη, η Ελληνική Εταιρεία Χειρουργών Θώρακος-Καρδίας-Αγγείων οργανώνει το 11ο Πανελλήνιο Συνέδριό της που απευθύνεται κυρίως σε Χειρουργούς Θώρακος-Καρδίας, αλλά και σε Πνευμονολόγους, Καρδιολόγους, Εντατικολόγους, Τεχνικούς εξωσωματικής κυκλοφορίας και Νοσηλευτές.

Σε καιρούς δύσκολους, όπου οι λειτουργοί της ιατρικής επιστήμης, και δη της χειρουργικής, βάλλονται από παντού, η Εταιρεία μας, η Ελληνική Εταιρεία Χειρουργών Θώρακος-Καρδιάς-Αγγείων, με την καθιερωμένη διετή διοργάνωση του Πανελληνίου Συνεδρίου μας, παράλληλα με το επιστημονικό αντκείμενο, δημιουργεί ευκαιρίες κοινωνικής ζύμωσης και προσφέρει τη δυνατότητα ενδυνάμωσης των σχέσεων και ανάπτυξης συνεργασιών.

Οι διεθνώς καταξιωμένοι συμμετέχοντες επιστήμονες από την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό, καλύπτουν όλο το εύρος της Χειρουργικής Θώρακος και Καρδιάς προκαλώντας το ενδιαφέρον όχι μόνο των μελών της Εταιρείας μας, αλλά και όλων αυτών, που εμπλέκονται και πασχίζουν για την αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση των ασθενών μας.

Μέσα από ελεύθερες ανακοινώσεις, στρογγυλές τράπεζες και δορυφορικά συμπόσια, ευελπιστούμε ότι το Συνέδριο θα μας δώσει την ευκαιρία να προσεγγίσουμε τις αλματώδεις εξελίξεις της ιατρικής στον τομέα μας».
Η «Δια Βίου Μάθηση» αποτέλεσε πάντα τον κεντρικό στόχο της Εταιρείας, κι έτσι για δεύτερη φορά οργανώνεται στις 24 Νοε 2016 σεμινάριο, που περιλαμβάνει πρακτική άσκηση στη θωρασκοπική χειρουργική και τη βρογχοσκόπηση.

Οι κύριες θεματικές του 11ου Πανελλήνιου Συνεδρίου είναι: Τα νεότερα δεδομένα στη Σταδιοποίηση και Αντιμετώπιση του Καρκίνου του Πνεύμονα, τη Χειρουργική Καρδιακής Ανεπάρκειας, Παθήσεις Μεσοθωράκιου, Χειρουργική Ανευρυσμάτων Αορτής, Ελάχιστα Επεμβατική Χειρουργική Θώρακα-Καρδιάς, Χειρουργική Τραύματος Θώρακα, Χειρουργική Τραχείας, Μεταμοσχεύσεις, Συστήματα Ελάχιστης Εξωσωματικής Κυκλοφορίας, Καρδιοχειρουργική Παίδων, Εξωσωματική κυκλοφορία και Καρδιοαναισθησία.

Η Ελληνική Εταιρεία Χειρουργών Θώρακος-Καρδίας-Αγγείων ιδρύθηκε το 1986 συγχρόνως με την Ευρωπαϊκή Εταιρεία Χειρουργικής Θώρακος-Καρδίας (European Association of Cardiothoracic Surgery) και φέτος στην επίσημη τελετή έναρξης, που θα πραγματοποιηθεί στις 25 Νοε 2016 και ώρα 19.00, στο ξενοδοχείο Macedonia Palace, θα εορτάσει σε μία σεμνή τελετή τα 30 χρόνια από την ίδρυσή της τιμώντας τους πρωτοπόρους της.

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Item Reviewed: 11ο Πανελλήνιο Συνέδριό της Ελληνικής Εταιρείας Χειρουργών Θώρακος-Καρδίας-Αγγείων, 24-26 Νοε, Θεσσαλονίκη Rating: 5 Reviewed By: Alex Yiatzides

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ 

 ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ. 

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ - donate
Αν εκτιμάτε ότι το έργο μας είναι σημαντικό για εσάς και θέλετε να συνεχίσουμε να υπάρχουμε, μπορείτε να μας βοηθήσετε, με ό,τι μπορεί ο καθένας και ας είναι ένα ευρώ. 
Και εμείς θα προσπαθούμε να γίνουμε καλύτεροι, πιο χρήσιμοι και να υλοποιούμε νέες ιδέες.

Μέσω Paypal με απόλυτη ασφάλεια

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του medlabnews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται αυστηρά η χρήση ή επανεκπομπή τους, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.