Εκδηλώσεις για την Παγκόσμια Ημέρα Aids, στην Θεσσαλονίκη | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Εκδηλώσεις για την Παγκόσμια Ημέρα Aids, στην Θεσσαλονίκη


Το ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ. Θεσσαλονίκης για 16η συνεχόμενη χρονιά έχει προγραμματίσει σειρά εκδηλώσεων στο πλαίσιο της 1ης Δεκεμβρίου 2016 – Παγκόσμιας Ημέρας AIDS στην πόλη της Θεσσαλονίκης.

Φέτος η ενημερωτική παρέμβαση θα υλοποιηθεί σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και το Τμήμα Πρόληψης και Προαγωγής Υγείας της Δ/νσης Δημόσιας Υγείας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, το Δήμο Θεσσαλονίκης και το Τμήμα Προστασίας και Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας της Δ/νσης Κοινωνικής Προστασίας και Δημόσιας Υγείας, το Φαρμακευτικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης, τη συλλογικότητα HOMOphonia Thessaloniki Pride, το Σύλλογο Οροθετικών Ελλάδος «Θετική Φωνή», το «ThessCheckpoint» και το «Κέντρο Ζωής». Τις δράσεις θα στηρίξουν με την παρουσία και την ενεργή συμμετοχή τους οι φοιτητές τους Τμήματος Νοσηλευτικής του Α.ΤΕ.Ι. Θεσσαλονίκης.

Στο κέντρο της πόλης της Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα στην Πλατεία Αριστοτέλους, μπροστά από τον κινηματογράφο «Ολύμπιον», θα λάβουν χώρα σειρά εκδηλώσεων, οι οποίες έχουν ως στόχο την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του γενικού πληθυσμού της πόλης και των επισκεπτών της σε θέματα που αφορούν στο HIV/AIDS.
Το μήνυμα της εκδήλωσης είναι: «Ενημερώσου - Προφυλάξου - Στήριξε- Αγκάλιασε - Εξετάσου».

Έντυπο ενημερωτικό και προωθητικό υλικό καθώς και προφυλακτικά θα διανέμονται καθ'  όλη τη διάρκεια της ημέρας. Η εκδήλωση θα πλαισιώνεται από σειρά δρώμενων. Συγκεκριμένα, θα συμμετέχουν οι σχολές χορού DanceStudio Παπάζογλου και η ομάδα HipHop FayhVybz. Θα παραστεί η Φιλαρμονική του Δήμου Θεσσαλονίκης και η μουσική μπάντα Paranaue. Η Θεατρική Ομάδα του Κέντρου Ζωής θα παρουσιάσει Θεατρικό δρώμενο υπό τη σκηνοθετική επιμέλεια της Μ. Γρίβα (UbuArtCrew).


Η αφή κόκκινων κεριών, που θα σχηματίζουν το κόκκινο κορδελάκι (red ribbon), διεθνές σήμα ευαισθητοποίησης για το AIDS, θα πραγματοποιηθεί στις 19:30.                                                                                                                  

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων