Άνοιξε η ηλεκτρονική πλατφόρμα για αιτήσεις συντάξεων | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Άνοιξε η ηλεκτρονική πλατφόρμα για αιτήσεις συντάξεων

 Ανοιχτή είναι από χθες η ηλεκτρονική πλατφόρμα για την υποβολή αιτήσεων συντάξεων.
Επόμενος  σταθμός είναι στις  23 Ιανουαρίου, οπότε αναμένεται να ανοίξει  ο προσωπικός λογαριασμός κάθε  ασφαλισμένου, ώστε ο καθένας να μπορεί παρακολουθεί τον χρόνο ασφάλισής του, τις οικονομικές του εκκρεμότητες και προπαντός τις ασφαλιστικές του εισφορές που βρίσκονται σε εκκρεμότητα.
Στόχος η  μείωση του λειτουργικού κόστους για τον Ενιαίο Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (ΕΦΚΑ).
Η ιστοσελίδα του ΕΦΚΑ www.efka.gov.gr βρίσκεται ήδη σε λειτουργία. Σε αυτή είναι διαθέσιμες για τους πολίτες πληροφορίες σχετικά με το νέο σύστημα και όλα τα έντυπα (αιτήσεις και δικαιολογητικά) για τις συντάξεις.
Επόμενος στόχος είναι η πλήρης δυνατότητα για ηλεκτρονική πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες για τους ασφαλισμένους (μητρώο, ένσημα κ.τλ.), όπως και στον online ατομικό λογαριασμό ασφαλισμένου, με όλα τα προσωπικά του στοιχεία.
Μελλοντικά εξυπηρέτηση θα παρέχεται και μέσω της νέας τηλεφωνικής γραμμής 1555 και μέσω οποιουδήποτε ΚΕΠ. Έως τότε διατηρούνται  όλες οι υπάρχουσες περιφερειακές υπηρεσίες.

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων