Παράταση τουλάχιστον δύο μηνών για την υποβολή πόθεν έσχες | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Παράταση τουλάχιστον δύο μηνών για την υποβολή πόθεν έσχες

Παράταση τουλάχιστον δυο μηνών για την υποβολή των ηλεκτρονικών δηλώσεων πόθεν έσχες, αναμένεται να δοθεί, σύμφωνα με πληροφορίες, με τροπολογία που θα κατατεθεί στη Βουλή από τα συναρμόδια υπουργεία Δικαιοσύνης και Οικονομικών. 
Ειδικότερα, η παράταση πρόκειται να δοθεί μετά τις προσφυγές των 5 δικαστικών Ενώσεων, αλλά και αιτήματα άλλων υπόχρεων, όπως οι ιδιοκτήτες τηλεοπτικών σταθμών, που θεωρούν αντισυνταγματικό τον τρόπο υποβολής.
Η παράταση θα δοθεί μέχρι να εκδοθεί απόφαση από την Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας επί της αίτησης ακύρωσης των 5 δικαστικών Ενώσεων.
Η προσφυγή των δικαστών θα συζητηθεί στις 13 Ιανουαρίου και η απόφαση αναμένεται μέσα στο επόμενο δίμηνο, ενώ αν καθυστερήσει αναμένεται να δοθεί κι άλλη παράταση.
Υπενθυμίζεται ότι το ΣτΕ έχει ήδη αναστείλει την υποχρέωση των δικαστών να υποβάλλουν το πόθεν έσχες. Η ημερομηνία υποβολής των δηλώσεων θα έληγε την ερχόμενη Κυριακή, 15 Ιανουαρίου 2017.
ΑΠΕ-ΜΠΕ


ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων