Ένα διήμερο για την ανθρώπινη φωνή στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Ένα διήμερο για την ανθρώπινη φωνή στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Μια μεγάλη γιορτή αφιερωμένη στη φωνητική μουσική, ένα «διήμερο για την ανθρώπινη φωνή», διοργανώνει το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, το Σάββατο 28 και την Κυριακή 29 Ιανουαρίου, με τη συμμετοχή γνωστών καλλιτεχνών και χορωδιακών συνόλων από πολλούς και διαφορετικούς μουσικούς χώρους.
Στις απογευματινές και βραδινές συναυλίες της πρώτης ημέρας εμφανίζονται η Nefeli walking under cover (Νεφέλη Λιούτα), οι αδελφές Ελένη και Σουζάνα Βουγιουκλή, η LOU is (Λουίζα Σοφιανοπούλου) και η Κατερίνα Τσιρίδου, ενώ τη δεύτερη, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει πρωινές αλλά και απογευματινές εκδηλώσεις με προγράμματα ποικίλου ενδιαφέροντος στην Αίθουσα Δημήτρης Μητρόπουλος: πολυφωνικά έργα από τη Χορωδία της ΕΡΤ (Θάνος Μαργέτης?πιάνο, Δημήτρης Κτιστάκης?διεύθυνση), λίντερ από τον Ιάσωνα Μαρμαρά (πιάνο και φωνή), ένα ρεσιτάλ με τη σοπράνο Μάτα Κατσούλη που επιστρέφει στη σκηνή ύστερα από πολυετή απουσία (Μιχάλης Παπαπέτρου, πιάνο) και μια συναυλία με συνθέσεις για φωνή και πιάνο του Μάνου Χατζιδάκι από τους Βασίλη Γισδάκη, Έλενα Παπανικολάου και Μίλτο Λογιάδη.
Όλες οι εκδηλώσεις του διημέρου εντάσσονται στο πλαίσιο του νέου ετήσιου κύκλου «Η Ανθρώπινη Φωνή», που είναι αφιερωμένος στη φωνή και στις άπειρες εκφάνσεις της.
ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων