Ξεκίνησε η υποβολή συμμετοχών για τον διαγωνισμό της Google Hash Code 2017 | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Ξεκίνησε η υποβολή συμμετοχών για τον διαγωνισμό της Google Hash Code 2017

Στις 23 Φεβρουαρίου και για 4η συνεχή χρονιά πρόκειται να ξεκινήσει ο διαγωνισμός της Google Hash Code 2017 με τον Online προκριματικό γύρο. Ο διαγωνισμός απευθύνεται σε προγραμματιστές από την Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική, οι οποίοι θα κληθούν να λύσουν ένα υπαρκτό πρόβλημα της μηχανικής της Google.
Οι 50 κορυφαίες ομάδες που θα αναδειχθούν από τον προκριματικό γύρο θα λάβουν πρόσκληση για να μεταβούν στα γραφεία της Google στο Παρίσι, όπου θα διεξαχθεί ο τελικός για τον τίτλο του πρωταθλητή Hash Code 2017, την 1η Απριλίου.
Κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ακονίσουν τις ικανότητές τους στη δημιουργία κώδικα και να πάρουν μια γεύση από το λογισμικό που αναπτύσσεται στην Google.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν τα προηγούμενα προβλήματα που είχαν τεθεί στον διαγωνισμό στην παρακάτω διεύθυνση:
Οι υποψήφιοι έχουν ήδη αρχίσει να καταθέτουν τις συμμετοχές τους στα Hash Code Hubs (https://hashcode.withgoogle.com/hubs.html?utm_source=emea_country_blog&utm_medium=blog) στα οποία θα διαγωνιστούν και οι τοπικές ομάδες στον Online προκριματικό γύρο. Μέχρι στιγμής έχουν δημιουργηθεί τουλάχιστον 250 κέντρα σε όλη την Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική.
Το πρόβλημα του φετινού διαγωνισμού δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα, αλλά σύντομα αναμένεται να δοθούν οι απαραίτητες πληροφορίες που θα προετοιμάζουν το έδαφος για τον προκριματικό γύρο.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο https://hashcode.withgoogle.com/?utm_source=emea_country_blog&utm_medium=blog

ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων