Υπέρ ΕΟΠΥΥ, ΟΑΕΔ και ΕΤΕΑΕΠ ποσοστό 2% από τα έσοδα του ΕΦΚΑ | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Υπέρ ΕΟΠΥΥ, ΟΑΕΔ και ΕΤΕΑΕΠ ποσοστό 2% από τα έσοδα του ΕΦΚΑ

Ποσοστό αποζημίωσης 2% επί του συνόλου των εσόδων που εισπράττει ο Ενιαίος Φορέας Κοινωνικής Ασφάλισης (ΕΦΚΑ) θα παρακρατείται από τον Φορέα, από την 1η Ιανουαρίου και μετά.

Όπως αναφέρεται σε εγκύκλιο του υπουργείου Εργασίας, από 1/1/2017 θεσπίζεται ποσοστό αποζημίωσης 2% επί του συνόλου από τον ΕΦΚΑ εισπραττομένων εσόδων υπέρ του Εθνικού Οργανισμού Παροχής Υπηρεσιών Υγείας (ΕΟΠΥΥ), του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (ΟΑΕΔ) και του Ενιαίου Ταμείου Επικουρικής Ασφάλισης και Εφάπαξ Παροχών (ΕΤΕΑΕΠ).

Το ποσό της αποζημίωσης παρακρατείται κάθε μήνα από το ποσό προς απόδοση των συνεισπραττόμενων από τον ΕΦΚΑ εισφορών προς τους παραπάνω φορείς.

Επίσης, το ποσοστό αποζημίωσης για τις προσφερόμενες από το Κέντρο Είσπραξης Ασφαλιστικών Οφειλών (ΚΕΑΟ) υπηρεσίες καθορίζεται σε ποσοστό 0,50% του ποσού που εισπράττει το ΚΕΑΟ. Το ποσό της αποζημίωσης παρακρατείται κάθε μήνα από το ποσό προς απόδοση των εισπραττόμενων από το ΚΕΑΟ εισφορών για τον ΕΦΚΑ.
ΑΠΕ

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων