Δήλωση Εναντίωσης – Επιφύλαξης προς τον ΕΦΚΑ, η οπoία έχει συνταχθεί αποκλειστικά για τους Φαρμακοποιούς | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Δήλωση Εναντίωσης – Επιφύλαξης προς τον ΕΦΚΑ, η οπoία έχει συνταχθεί αποκλειστικά για τους Φαρμακοποιούς

Τον συντονισμό μέσω των Φαρμακευτικών Συλλόγων αναλαμβάνει ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος, για την συγκέντρωση και την αποστολή των Δηλώσεων Εναντίωσης – Επιφύλαξης , προς το Υπουργείο Εργασίας.
Στο νομικό αυτό βήμα που ακολουθεί την προσφυγή στο ΣτΕ που ήδη έχει καταθέσει ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος ,θα κάνει αναφορά ο πρόεδρος κ. Κωνσταντίνος Λουράντος, στην Ημερίδα που διοργανώνει ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος σήμερα Πέμπτη στις 14.00 στην Αίγλη Ζαππείου, αίθουσα ΟΛΥΜΠΙΑ , με θέμα “ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ: Yπάρχει διέξοδος;”
Στην Ημερίδα γνωστοί  ακαδημαϊκοί και εργατολόγοι θα αναφερθούν και στα ειδικότερα θέματα  που αφορούν  όλους τους υγειονομικούς όπως οι μονοσυνταξιούχοι και το μέλλον τους ,θα παρουσιασθούν αναλυτικοί πίνακες  εισφορών καθώς και θα τονισθεί το γεγονός της μη ανταποδοτικότητας σε σχέση με αυτές.
Ομιλητές είναι οι κ.κ.  Δημ. Μπούρλος, Κων. Τσαγκαρόπουλος, Στ. Κουτνατζής και από πλευράς ΠΦΣ ο Πρόεδρος κ. Κωνσταντίνος Λουράντος, ενώ παρέμβαση θα κάνει το μέλος του ΔΣ κ. Σερ. Ζήκας.

Ειδικοί εργατολόγοι θα αναλύσουν την Δήλωση Εναντίωσης – Επιφύλαξης η οπoία έχει συνταχθεί αποκλειστικά για τους Φαρμακοποιούς και είναι η ακόλουθη :


Προς τον Ε.Φ.Κ.Α
Ο κάτωθι υπογεγραμμένος ………………………… του …….. και της ……….., φαρμακοποιός, κάτοικος ………….., οδός ……………, με ΑΜΚΑ …….………….., δηλώνω δια της  παρούσης  ότι  οι μηνιαίες καταβολές ασφαλιστικών εισφορών, στις οποίες προβαίνω από 01.01.2017 και εφεξής, δυνάμει των ατομικών ειδοποιήσεων του ΕΦΚΑ που μου κοινοποιούνται, γίνονται με τη ρητή επιφύλαξη της ασκήσεως κάθε νομίμου δικαιώματός μου, και ιδίως της Διοικητικής ή/και Δικαστικής αμφισβήτησης και προσβολής του κύρους αυτών (των ειδοποιήσεων) και όλων των σχετικών πράξεων, προσωρινών ή οριστικών, ενώπιον παντός αρμοδίου δικαστηρίου και αρχής.
Ρητά δηλώνω ότι πάσης φύσεως σχετική καταβολή με οιονδήποτε τρόπο και αν γίνεται, δεν συνιστά αναγνώριση χρέους ή αποδοχή των εκδοθεισών πράξεων και οφειλών, τις οποίες και επιφυλάσσομαι κατά τα ανωτέρω να προσβάλω είτε ατομικά, είτε μέσω των θεσμικών φορέων στους οποίους υπάγομαι.
Ήδη κατά της πράξης υπολογισμού των εισφορών έχει ασκηθεί αίτηση ακύρωσης από τον Πανελλήνιο Φαρμακευτικό Σύλλογο, του οποίου και είμαι μέλος.
Για το λόγο αυτό επισημαίνω ότι σε περίπτωση ευδοκίμησης των σχετικών ενεργειών κατά του κύρους των πράξεων αυτών – ύστερα από την δικαστική αναγνώριση της αντισυνταγματικότητας των σχετικών διατάξεων και των βασιζόμενων σε αυτές πράξεων ή την ακύρωση τους και για οποιοδήποτε άλλο λόγο – τα ποσά που θα έχουν καταβληθεί από εμένα αχρεωστήτως θα αναζητηθούν εντόκως και με κάθε νόμιμο μέσο.
Με τον ίδιο τρόπο επιφυλάσσομαι όπως αναζητήσω την άρση της ζημίας και την αποκατάσταση της ηθικής βλάβης που μου έχει προκληθεί από τις αυθαίρετες και παράνομες ενέργειες των αρμοδίων οργάνων.

Αθήνα, …. Φεβρουαρίου 2017

Ο Δηλών

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων