Ο Επίτροπος της Ευρωπαϊκής Ένωσης κ. PIERRE MOSCOVICI επίτιμος διδάκτωρ του Ε.Κ.Π.Α. | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Ο Επίτροπος της Ευρωπαϊκής Ένωσης κ. PIERRE MOSCOVICI επίτιμος διδάκτωρ του Ε.Κ.Π.Α.



Παρουσία της Α.Ε. του Προέδρου της Δημοκρατίας κυρίου Προκοπίου Παυλοπούλου, o Επίτροπος της Ευρωπαϊκής Ένωσης κ. PIERRE MOSCOVICI, μετά από σχετικές αποφάσεις της Γενικής Συνέλευσης του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών, της Κοσμητείας της Σχολής Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών και της Συγκλήτου του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, θα αναγορευθεί επίτιμος διδάκτωρ του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών της Σχολής Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. 

Η τελετή θα πραγματοποιηθεί την 15η Φεβρουαρίου 2017, ημέρα Τετάρτη και ώρα 13.30, στη Μεγάλη Αίθουσα του Πανεπιστημίου Αθηνών (κεντρικό κτήριο, Πανεπιστημίου 30).

Λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών που επιβάλλει η τήρηση του πρωτοκόλλου και της περιορισμένης χωρητικότητας της αίθουσας, στην τελετή μπορεί να συμμετάσχει ένας εκπρόσωπος από κάθε ΜΜΕ, ο οποίος θα πρέπει να αποστείλει το αργότερο μέχρι σήμερα, Δευτέρα 13/2/2017, σχετικό αίτημα με τα στοιχεία του, καθώς και το Μέσο που θα εκπροσωπεί, στην ηλεκτρονική διεύθυνση: press@uoa.gr

Πληροφορίες παρέχονται στο τηλέφωνο 210 368 9750.

Λόγω της αναμενόμενης αυξημένης συμμετοχής και του περιορισμένου χώρου θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. 

Επιπλέον, σας ενημερώνουμε ότι η τελετή θα καλυφθεί τηλεοπτικά από την ΕΡΤ και θα μεταδίδεται απευθείας μέσω διαδικτύου στην διεύθυνση του ΕΚΠΑ: live.uoa.gr

Ευχαριστούμε για τη συνεργασία και παραμένουμε στη διάθεση σας για κάθε περαιτέρω διευκρίνιση.


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
  • Προσφώνηση από τον Πρύτανη του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, καθηγητή Μελέτιο-Αθανάσιο Κ. Δημόπουλο.
  • Παρουσίαση του έργου και της προσωπικότητας του τιμωμένου από τον Αναπληρωτή Πρύτανη Οικονομικών Υποθέσεων του Πανεπιστημίου Αθηνών, Καθηγητή του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών Νικόλαο Θ. Μυλωνά.
  • Αναγόρευση του τιμωμένου:
    • Ανάγνωση των κειμένων του Ψηφίσματος της Σχολής, της Αναγόρευσης και του Διδακτορικού Διπλώματος από τον Πρόεδρο του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών, Καθηγητή Νικόλαο Π. Ηρειώτη.
    • Περιένδυση του τιμωμένου με την τήβεννο της Σχολής από τον Κοσμήτορα της Σχολής Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών, Καθηγητή Μιχαήλ Γ. Σπουρδαλάκη.
    • Επίδοση τιμητικής πλακέτας από τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Αθηνών, Καθηγητή Μελέτιο-Αθανάσιο Κ. Δημόπουλο.
  • Ομιλία του τιμωμένου Επιτρόπου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, Kυρίου Pierre Moscovici.

...................................

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων