BE THE WOMAN OF THE DAY Ομορφιά, Λάμψη και όσα αγαπά κάθε γυναίκα από το ΙΕΚ ΑΚΜΗ! | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

BE THE WOMAN OF THE DAY Ομορφιά, Λάμψη και όσα αγαπά κάθε γυναίκα από το ΙΕΚ ΑΚΜΗ!



Το ΙΕΚ ΑΚΜΗ για ακόμη μία χρονιά τίμησε την «Ημέρα της Γυναίκας» σε όλη την Ελλάδα, με τον πιο ξεχωριστό τρόπο! Για άλλη μια χρονιά γιόρτασε εντυπωσιακά την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας με beauty events, ομιλίες, και πολλά δώρα, υποστηρίζοντας παράλληλα το έργο της Μ.Κ.Ο. «Στόχος – Πρόληψη».

Στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη για μία ολόκληρη εβδομάδα, το Beauty Department του ΙΕΚ ΑΚΜΗ βρέθηκε στο The Mall Athens και στο Mediterranean Cosmos αντίστοιχα, όπου σε συνεργασία με τα Sephora, ανέλαβε το μακιγιάζ και την περιποίηση κάθε γυναίκας με την σφραγίδα της MAKE UP FOR EVER.

Στο πλαίσιο των παραπάνω ενεργειών το ΙΕΚ ΑΚΜΗ στην Αθήνα, διοργάνωσε για την Ημέρα της Γυναίκας, σειρά ομιλιών, κατά τη διάρκεια των οποίων, καλύφθηκαν θέματα από την κα. Ειρήνη Μαρή, Ψυχολόγο, Εμπειρογνώμονα σε Θέματα Φύλου – Στέλεχος Κ.Ε.Θ.Ι., την κα. Ξένια Κούρτογλου, Founder & Managing Partner της Focus Bari και την κα. Μαριλένα Στρατοπούλου – Κιτσοπάνου, Πρόεδρο της Μ.Κ.Ο. «Στόχος – Πρόληψη».

Οι ταλαντούχοι σπουδαστές του ΙΕΚ ΑΚΜΗ στη Θεσσαλονίκη, βρέθηκαν και στο One Salonica Outlet Mall, όπου υποδέχτηκαν τις γυναίκες στα Sephora και τις έκαναν να λάμπουν με προϊόντα Made In Sephora
Οpen Day Ομορφιάς και από το ΙΕΚ ΑΚΜΗ στην Κρήτη. Στο λαμπερό event ήταν προσκεκλημένες όλες οι γυναίκες τις Κρήτης, οι οποίες επισκέφθηκαν τις εγκαταστάσεις της σχολής και αφέθηκαν στα μαγικά χέρια των ειδικών, απολαμβάνοντας μια γιορτή ομορφιάς αφιερωμένη αποκλειστικά σε εκείνες! Συγκεκριμένα, οι σπουδαστές του Beauty & Fashion Department του ΙΕΚ ΑΚΜΗ, ανέλαβαν εντελώς δωρεάν το μακιγιάζ & την περιποίηση νυχιών των γυναικών, που είχαν την τιμητική τους.


Γιορτή της Γυναίκας, όμως, χωρίς δώρα δε γίνεται. Γι' αυτό καθ' όλη την διάρκεια των beauty events πραγματοποιήθηκαν κληρώσεις πλούσιων δώρων ομορφιάς και φυσικά εκπαιδευτικά δώρα από το μεγαλύτερο ΙΕΚ της Ευρώπης!

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων