Προσφυγικό Προσλήψεις ΚΕΕΛΠΝΟ | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Προσφυγικό Προσλήψεις ΚΕΕΛΠΝΟ

Αναρτήθηκαν σήμερα στην ιστοσελίδα του Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ.) οι πίνακες αποτελεσμάτων  της επαναπροκήρυξης των άγονων θέσεων της πρώτης φάσης του προγράμματος: «Ολοκληρωμένη επείγουσα παρέμβαση υγείας για την προσφυγική κρίση - PHILOS» που αφορά στην πρόσληψη ιατρικού και λοιπού προσωπικού για την υγειονομική κάλυψη των  προσφύγων και μεταναστών που παραμένουν στη χώρα μας.
Στο αμέσως επόμενο διάστημα θα τοποθετηθούν σε προκαθορισμένες θέσεις 47, επιπλέον, επαγγελματίες υγείας και πιο συγκεκριμένα: 8 ιατροί, 2 επιδημιολόγοι, 4 οδοντίατροι, 24 μαίες, 8 διαπολιτισμικοί μεσολαβητές και 1 συντονιστής πεδίου.
Οι 47 συμβασιούχοι έρχονται να προστεθούν στους 426 που έχουν ήδη αναλάβει καθήκοντα και αναμένεται να ενισχυθούν από 64 ακόμα επιλαχόντες (της αρχικής προκήρυξης του υποέργου 4: Επείγουσα ενίσχυση των δομών του ΕΣΥ, του ΠΕΔΥ και του ΕΚΑΒ στην ηπειρωτική Ελλάδα) φθάνοντας συνολικά τα 537 άτομα.

Με τον τρόπο αυτό ενισχύεται η δυναμική του δημόσιου συστήματος Υγείας για την παροχή καλύτερων υπηρεσιών προς όλους τους πολίτες, βελτιώνεται σημαντικά η προσπάθεια υγειονομικής φροντίδας του ευάλωτου πληθυσμού των προσφύγων και μεταναστών και επιτυγχάνεται η καλύτερη επιδημιολογική επιτήρηση των δομών φιλοξενίας τους.

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων