Οι αστέρες του Χόλιγουντ πανηγυρίζουν για την απόσυρση του νομοσχεδίου για την Υγεία | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Οι αστέρες του Χόλιγουντ πανηγυρίζουν για την απόσυρση του νομοσχεδίου για την Υγεία

Πολλοί σταρ του Χόλιγουντ με αναρτήσεις τους χθες στο Twitter δεν έκρυψαν τον ενθουσιασμό τους για την βαριά πολιτική ήττα που υπέστη ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, καθώς υποχρεώθηκε να αποσύρει το νομοσχέδιό του για τη μεταρρύθμιση του συστήματος υγείας, αφού δεν κατάφερε να συγκεντρώσει την απαιτούμενη πλειοψηφία, στο Κογκρέσο.
"Αυτά σε ό,τι αφορά την τέχνη της διαπραγμάτευσης" έγραψε ο σκηνοθέτης Μάικλ Μουρ, από τους πλέον σφοδρούς επικριτές του Ρεπουμπλικανού προέδρου, κάνοντας αναφορά στον τίτλο του ευπώλητου βιβλίου του Τραμπ: "Η τέχνη της διαπραγμάτευσης", ενώ συνόδευσε την ανάρτηση του με την ετικέτα #loser.
"Ο πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων Πολ Ράιν τώρα ζητάει συγγνώμη που δεν κατάφερε να καταστρέψει την ζωή 26 εκατομμυρίων Αμερικανών", συνέχισε ο Μουρ.
Ο κωμικός ηθοποιός, Πολ Μπέτανι γνωστός από το ρόλο του στις ταινίες Avengers και Iron Man σχολίασε: "Μετά την σημερινή εξέλιξη, ο Τραμπ, στα 70 του σήμερα, θα επιθυμούσε απλά να έπαιζε γκολφ…αλλά μετά σκέφτηκα ότι, κατά κάποιο τρόπο, αυτό κάνει", αναφερόμενος στα πολλά σαββατοκύριακα που περνά ο πρόεδρος των ΗΠΑ στο θέρετρο του στο Μαρ-α-Λάγκο στην Φλόριντα.
Η ηθοποιός Μπέτι Μίντλερ ανήρτησε μια φωτογραφία που εμφανίζει ένα νοσοκομειακό γάντι με υψωμένο το μεσαίο δάκτυλο, με σχόλιο: "Βρέθηκε μπροστά από τον πύργο Τραμπ".
"Μια πραγματική νίκη" πανηγύρισε ο τραγουδιστής Τζον Λέτζεντ, τονίζοντας ότι: "Όταν το όνειρο σου, η φιλοδοξία σου, είναι να περάσεις ένα νομοσχέδιο που θα αφαιρέσει την υγειονοµική περίθαλψη από 24 εκατομμύρια ανθρώπους. Ελεεινό".
Ο ηθοποιός Μαρκ Ράφαλο "συνεχάρη όσους αντιστάθηκαν για να επιτευχθεί αυτή η νίκη ενάντια στην μεταρρύθμιση του συστήματος υγείας", σημειώνοντας πως "η αξιοπρέπεια νίκησε!"
"Σε ευχαριστούμε Μπαράκ Ομπάμα. Χωρίς εσένα, οι Ρεπουμπλικάνοι ούτε που θα σκέφτονταν να παράσχουν υπηρεσίες περίθαλψης", έγραψε ο ηθοποιός Μπράιαν Κράνστον, γνωστός από τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στην αμερικανική σειρά Breaking Bad.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων