Επίσκεψη Προέδρου Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού στο Τοπικό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Πτολεμαΐδας | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Επίσκεψη Προέδρου Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού στο Τοπικό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Πτολεμαΐδας

Σε μια εξόχως συμβολική και ουσιαστική κίνηση, ο Πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Dr. Αντώνιος Αυγερινός επισκέφθηκε την Τετάρτη 8 Μαρτίου 2017 το Τοπικό Τμήμα Πτολεμαΐδας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, το οποίο δεν είχε επισκεφθεί Πρόεδρος του Ε.Ε.Σ. επί δεκαετίες.
Ο Dr. Αυγερινός στο πλαίσιο της επίσκεψης αυτής πραγματοποίησε στο κατάμεστο αμφιθέατρο του τοπικού Πνευματικού Κέντρου διάλεξη με θέμα: "Η Διαχρονική πορεία του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού".
Για τη συγκινητική και ζεστή ατμόσφαιρα φρόντισαν με ιδιαίτερη ευαισθησία οι δεκάδες Εθελόντριες της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας, της μοναδικής υπηρεσίας που λειτουργεί έως σήμερα στο Τμήμα Ε.Ε.Σ. Πτολεμαΐδας. Ωστόσο, την ίδια στιγμή εξαγγέλθηκε η δημιουργία Σώματος Εθελοντών Σαμαρειτών Διασωστών & Ναυαγοσωστών, γεγονός που αποδέχθηκαν με ιδιαίτερη θέρμη και ικανοποίηση οι παριστάμενοι φίλοι του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.
Στην εκδήλωση παρέστησαν ο αντιδήμαρχος Εορδαίας, υπεύθυνος για τους τομείς του Πολιτισμού και της Νεολαίας κ. Α. Καΐδης, εκπρόσωποι τοπικών αρχών και φορέων, ο πρωτοσύγκελος της Ιεράς Μητρόπολης Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας, ενώ εκ μέρους του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού παρόντες ήταν επίσης η Πρόεδρος του Τοπικού Τμήματος Πτολεμαΐδας κ. Ι. Ευαγγέλου-Μοσχίδου, οι Πρόεδροι των Περιφερειακών Τμημάτων Ε.Ε.Σ. Φλωρίνης και Κοζάνης, επαγγελματικό προσωπικό του Ε.Ε.Σ. από τα Περιφερειακά Τμήματα Φλωρίνης, Κοζάνης και Λάρισας.

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων