Documenta 14: Ο Robert Wilson στο Μουσείο Ακρόπολης | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Documenta 14: Ο Robert Wilson στο Μουσείο Ακρόπολης

Η documenta 14, η διεθνής έκθεση σύγχρονης τέχνης που διεξάγεται κάθε πέντε χρόνια στο Κάσελ Γερμανίας και για πρώτη φορά φέτος περιλαμβάνει και την Αθήνα, είναι σε λίγες μέρες και επίσημα γεγονός. Η διάρκειά της στην ελληνική πρωτεύουσα θα είναι από τις 8 Απριλίου ως τις 16 Ιουλίου, ενώ στις 10 Ιουλίου εγκαινιάζεται στην έδρα της, στο Κάσελ.
Με αφορμή λοιπόν το μεγάλο αυτό καλλιτεχνικό γεγονός, το Μουσείο Ακρόπολης παρουσιάζει στο αίθριο του ισογείου το φωτεινό γλυπτό του Robert Wilson, «La Traviata».
To έργο του μεγάλου μάγου του φωτός είναι μια ήρεμη σύνθεση, με ήπιες χρωματικές εναλλαγές και απλές φωτεινές ράβδους γύρω από τρεις άξονες, που γοητεύει τον θεατή. Η είσοδος στο ισόγειο είναι ελεύθερη και το έκθεμα θα παραμείνει στο Μουσείο, έως τον Οκτώβριο 2017.

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων