Ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Σ. σε Διημερίδα για τη Μεταρρύθμιση της Δημόσιας Υγείας στην Ελλάδα | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Σ. σε Διημερίδα για τη Μεταρρύθμιση της Δημόσιας Υγείας στην Ελλάδα

Την Τρίτη 28 Μαρτίου 2017, ο Πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Dr. Αντώνιος Αυγερινός συμμετείχε με εισήγηση ως ομιλητής στη διημερίδα που διοργάνωσε το Υπουργείο Υγείας (Γενική Γραμματεία Δημόσιας Υγείας) και το Περιφερειακό Γραφείο Ευρώπης του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, στο Ξενοδοχείο Τιτάνια.
Βασικό αντικείμενο της διημερίδας ήταν ο διάλογος για τη μεταρρύθμιση του συστήματος δημόσιας υγείας ενώ η εισήγηση του Dr. Αυγερινού είχε ως θέμα: "Προκλήσεις και Ευκαιρίες για την εφαρμογή του Στρατηγικού Σχεδιασμού για την υγεία των προσφύγων και μεταναστών".
Ιδιαίτερα ως προς τις ευκαιρίες που εμφανίζονται σε ένα διαρκώς μεταβαλλόμενο και παγκοσμιοποιημένο περιβάλλον, όπως το σημερινό, ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Σ. τόνισε τη δυνατότητα περαιτέρω αξιοποίησης και ενσωμάτωσης του διευρυμένου δικτύου των εκπαιδευμένων εθελοντών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού σε προγράμματα προαγωγής της υγιεινής & της υγείας του προσφυγικού και μεταναστευτικού πληθυσμού, τόσο στον αστικό ιστό όσο και στα Κέντρα Φιλοξενίας.
Στον διήμερο αυτόν διάλογο στο ξενοδοχείο Τιτάνια παραβρέθηκε πλήθος κόσμου ενώ συμμετείχαν εξαίρετοι ομιλητές-εισηγητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων