Άνευ προηγουμένου ποσοστό Αμερικανών πάσχει από σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα, σύμφωνα με έκθεση | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Άνευ προηγουμένου ποσοστό Αμερικανών πάσχει από σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα, σύμφωνα με έκθεση

Άνευ προηγουμένου ποσοστό του αμερικανικού πληθυσμού πάσχει από σοβαρές ψυχολογικές διαταραχές, σύμφωνα με έκθεση που δημοσιεύθηκε χθες Δευτέρα και η οποία αποκαλύπτει επίσης την ανικανότητα των ΗΠΑ να αντιμετωπίσουν την αυξανόμενη ανάγκη για την παροχή ιατρικής βοήθειας στους ανθρώπους αυτούς.
Ερευνητές ανέλυσαν τα στατιστικά στοιχεία από το 2006 ως το 2014 και κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι το 3,4% των Αμερικανών, δηλαδή περισσότεροι από 8,3 εκατομμύρια άνθρωποι πάσχουν από ψυχολογικά προβλήματα, τα οποία το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Ασθενειών (CDC) προσδιόρισε ως αισθήματα λύπης, ταραχής και ανησυχίας που μπορούν να επηρεάσουν την ψυχική υγεία.
Μια έκθεση που είχε πραγματοποιηθεί πριν από περισσότερα από δέκα χρόνια είχε καταλήξει στο συμπέρασμα ότι λιγότερο από το 3% των Αμερικανών έπασχαν από ψυχολογικά προβλήματα, διευκρινίζουν οι συντάκτες της έκθεσης που δημοσιεύθηκε στη διαδικτυακή έκδοση του επιστημονικού περιοδικού Psychiatric Services.
«Εκτιμούμε ότι εκατομμύρια Αμερικανοί πάσχουν από ψυχολογικά προβλήματα που μειώνουν την ποιότητα ζωής και το προσδόκιμο ζωής τους», δήλωσε η δρ Τζούντιθ Γουάισμαν, ερευνήτρια του ιατρικού κέντρου Langone του Πανεπιστημίου της Νέας Υόρκης και μία από τις βασικές συντάκτριες της έκθεσης.
«Η έκθεσή μας μπορεί επίσης να βοηθήσει να εξηγηθούν τα συνεχώς αυξανόμενα ποσοστά αυτοκτονιών που έχουν φτάσει τις 43.000 ετησίως», πρόσθεσε.
ΑΠΕ

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων