Σύσκεψη πολιτικής ηγεσίας υπουργείου Υγείας με διοικητές Νοσοκομείων | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Σύσκεψη πολιτικής ηγεσίας υπουργείου Υγείας με διοικητές Νοσοκομείων

Σύσκεψη με τους διοικητές και τους αναπληρωτές διοικητές όλων των  δημόσιων νοσοκομείων της χώρας, παρουσία των διοικητών των Υγειονομικών Περιφερειών (ΥΠΕ), πραγματοποίησε την περασμένη Παρασκευή η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας στο αμφιθέατρο του Εθνικού Κέντρου Επιχειρήσεων Υγείας (ΕΚΕΠΥ), στο Μαρούσι.
Αντικείμενο συζήτησης ήταν μεταξύ άλλων η κατάρτιση κριτηρίων/ στόχων τα οποία θα αποτελέσουν τη βάση για την τακτική αξιολόγηση των διοικήσεων των νοσοκομείων. (το κείμενο επισυνάπτεται).

Στα τέλη του ερχόμενου Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί νέα σύσκεψη στην οποία οι διοικητές των νοσοκομείων θα καταθέσουν έναν πρώτο απολογισμό σχετικά με την πορεία υλοποίησης των στόχων.

Το Υπουργείο Υγείας, αφού ολοκληρώθηκε η διαδικασία επιλογής διοικητών και αναπληρωτών διοικητών , προωθεί τώρα την διαδικασία  κατάρτισης κριτηρίων / στόχων που θα αποτελέσουν την βάση της τακτικής αξιολόγησης των διοικήσεων των νοσοκομείων.  
Το παρόν κείμενο αποτελεί  εισήγηση της πολιτικής ηγεσίας του ΥΥ που θα συζητηθεί στην σύσκεψη των διοικητών/τριών και αναπλ. διοικητών/τριών – με την παρουσία των διοικήσεων των ΥΠΕ – που θα πραγματοποιηθεί στις 31 Μαρτίου 2017.  Στόχος της σύσκεψης αυτής είναι να οριστικοποιηθεί η επιλογή των κριτηρίων αξιολόγησης  και όχι η κατάθεση κάποιου είδους απολογισμού των διοικήσεων των νοσοκομείων.  

Μαζί με την καταγραφή της πορείας υλοποίησης των στόχων , κάθε διοίκηση νοσοκομείου, στην σύσκεψη του Ιουνίου θα καταγράφει και όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά και δεδομένα (στοιχεία του 2016) που συγκροτούν την «ταυτότητα» της νοσηλευτικής μονάδας που διοικούν .

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων