728x90 AdSpace

Σήμερα

Πρόληψη

Διατροφή

Επιλογές

9/4/17

Η MSD Ελλάδας ανάμεσα στις κορυφαίες εταιρείες με το Καλύτερο Εργασιακό Περιβάλλον για 3η συνεχή χρονιάΤην 4η θέση στην έρευνα Best Workplaces 2017 στην κατηγορία των εταιρειών με περισσότερους από 250 εργαζομένους, απέσπασε  η MSD Ελλάδας πετυχαίνοντας διάκριση για τρίτη συνεχόμενη χρονιά.
Η εξέλιξη αυτή έρχεται ως επακόλουθο των ανθρωποκεντρικών προγραμμάτων που υλοποιεί η εταιρεία, με στόχο τη συνεχή βελτίωση του περιβάλλοντος εργασίας και την εξέλιξη των εργαζομένων της. Εξάλλου, οι πολύ υψηλές βαθμολογίες που απέσπασε στις κατηγορίες του σεβασμού, της υπερηφάνειας, της αξιοπιστίας και της δικαιοσύνης, επιβεβαιώνουν την προσήλωση της MSD προς τον σκοπό αυτό.
Η κ. Ρία Ταμπάκη, HR Director της MSD Ελλάδας, Βαλκανίων και Κύπρου, σχολιάζοντας την κατάταξη της εταιρείας ανέφερε ότι «Καθοριστικοί παράγοντες που οδήγησαν σε αυτή την επιτυχία είναι η ουσιαστική επικοινωνία των εργαζομένων με τη διοίκηση της εταιρείας, η επίτευξη ισορροπίας ανάμεσα στην εργασία και την προσωπική ζωή, αλλά και η συσπείρωση όλων των ανθρώπων της MSD στο κοινό όραμα για τη βελτίωση της ζωής των ανθρώπων στην Ελλάδα. Η διάκριση αυτή μας γεμίζει χαρά, κυρίως όμως μας ενθαρρύνει να συνεχίσουμε και να εμπλουτίσουμε τις δράσεις μας ώστε η MSD να γίνει η εταιρεία με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην κατηγορία της».

Η φιλοσοφία της εταιρείας που βασίζεται στην προσπάθεια βελτίωσης της ζωής των ανθρώπων και πρωτίστως των ασθενών, μέσα από καινοτόμα φαρμακευτικά προϊόντα, εφαρμόζεται και στην καθημερινότητα στο εργασιακό περιβάλλον, σε διάφορα επίπεδα και με αξιόλογα αποτελέσματα.
Βασικό μέλημα της εταιρείας είναι η περαιτέρω εκπαίδευση και εξέλιξη των εργαζομένων. Δεν είναι τυχαίο ότι από το 2014 επτά στελέχη της MSD Ελλάδας έχουν αναλάβει θέσεις ευθύνης στο παγκόσμιο δίκτυο της εταιρείας στο εξωτερικό, ενώ μέσα στην εταιρεία 20 άτομα μετακινήθηκαν σε νέες θέσεις με υψηλότερες απαιτήσεις.

Στον τομέα των παροχών, η εταιρεία προσφέρει ένα ανταγωνιστικό «πακέτο» με στόχο την διατήρηση της ευεξίας και της ισορροπίας μεταξύ επαγγελματικής, προσωπικής και οικογενειακής ζωής. Συγκεκριμένα, προσφέρει πρόγραμμα ασφάλισης ζωής και υγείας, συνταξιοδοτικό πρόγραμμα, ελαστικό ωράριο εργασίας μία ώρα το πρωί για τους υπάλληλους γραφείου, ετήσιο checkup, προσφορά υγιεινού πρωινού καθημερινά, υπηρεσίες υποδοχής (καθαριστήριο, επιδιόρθωση ρούχων και υποδημάτων, λουλούδια κτλ), μαθήματα pilates στο γραφείο δύο φορές την εβδομάδα, διατροφολόγο στο γραφείο, ατομικό πασχαλινό και καλοκαιρινό δώρο, κάλυψη ετήσιας συνδρομής γυμναστηρίου, δωρεάν προγράμματα εκμάθησης αγγλικών σε συνεργασία με την Ελληνοαμερικάνικη Ένωση, δώρο γάμου και γέννησης τέκνου (σε είδος) ενώ προσφέρει σε όλες τις νέες μητέρες την δυνατότητα να λαμβάνουν την άδεια θηλασμού ως ισόχρονη άδεια.

Παράλληλα, κεντρικό ρόλο στην εταιρική κουλτούρα της MSD Ελλάδας διαδραματίζει  η εθελοντική προσφορά μέσω δράσεων στις οποίες συμμετέχουν όλοι οι εργαζόμενοι. Ενδεικτικό είναι ότι η εταιρεία έχει καθιερώσει Ημέρα Εθελοντισμού (2 Δεκεμβρίου). Πέρσι την ημέρα εκείνη όλοι οι εργαζόμενοι προσέφεραν εθελοντική εργασία στις οργανώσεις «Χαμόγελο του Παιδιού», το κέντρο φιλοξενίας ασυνόδευτων ανηλίκων των Γιατρών του Κόσμου, το “Make a Wish”, την ΕΛΕΠΑΠ, τα Κέντρα Προσφύγων.

Συνολικά, για το 2016 με τις δράσεις που υλοποιήθηκαν, η εθελοντική προσφορά των εργαζομένων της MSD Ελλάδας έφτασε τις 4.300 ώρες.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Item Reviewed: Η MSD Ελλάδας ανάμεσα στις κορυφαίες εταιρείες με το Καλύτερο Εργασιακό Περιβάλλον για 3η συνεχή χρονιά Rating: 5 Reviewed By: Alex Yiatzides

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ 

 ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ. 

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ - donate
Αν εκτιμάτε ότι το έργο μας είναι σημαντικό για εσάς και θέλετε να συνεχίσουμε να υπάρχουμε, μπορείτε να μας βοηθήσετε, με ό,τι μπορεί ο καθένας και ας είναι ένα ευρώ. 
Και εμείς θα προσπαθούμε να γίνουμε καλύτεροι, πιο χρήσιμοι και να υλοποιούμε νέες ιδέες.

Μέσω Paypal με απόλυτη ασφάλεια

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του medlabnews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται αυστηρά η χρήση ή επανεκπομπή τους, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.