Πράσινη πρωτοβουλία Αγάπης «ΟΜΟΡΦΑΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΠΟΥ ΑΘΛΟΥΜΑΣΤΕ» | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Πράσινη πρωτοβουλία Αγάπης «ΟΜΟΡΦΑΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΠΟΥ ΑΘΛΟΥΜΑΣΤΕ»

ΠΡΑΣΙΝΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΑΓΑΠΗΣ
«ΟΜΟΡΦΑΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΠΟΥ ΑΘΛΟΥΜΑΣΤΕ»
Μαρίνα Πατούλη: «Το περιβάλλον είναι υπόθεση όλων μας» ‘’Ενώνουμε τις διαδημοτικές μας δυνάμεις με τα παιδιά μας’’
Με μια δημιουργική πρωτοβουλία «πράσινης» ευαισθητοποίησης η ανεξάρτητη Δημοτική Σύμβουλος, εντεταλμένη σύμβουλος Πολιτισμού του Ε.Δ.Δ.Υ.Π.Π.Υ. και επικεφαλής του Ομίλου για την UnescoΒορείων Προαστίων κα Μαρίνα Πατούλη – Σταυράκη, σε συνεργασία με τις αθλητικές ακαδημίες ποδοσφαίρου του Δήμου μας, τον Α.Ο. Πεύκης και τον Α.Ο. Λυκόβρυσης, εμπνέουν τους νέους, προστατεύοντας το περιβάλλον. 
Μετά από την εξασφάλιση χορηγίας εκατοντάδων καλλωπιστικών φυτών από την κα Πατούλη και με αφορμή την επικείμενη Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος στις 5 Ιουνίου, προτάθηκε από την ίδια στους Προέδρους των Σωματείων κ.κ. Σταύρο Μονεμβασιώτη και Κώστα Διαμάντη, να πραγματοποιήσουν από κοινού, -με τις ακαδημίες νέων-, συμβολική φύτευση στους χώρους που αθλούνται τα παιδιά. 
Γιατί αθλούμαι σημαίνει πάνω απ’ όλα σέβομαι τον χώρο – το περιβάλλον απ’ όπου αντλώ τα ερεθίσματα για «ευ αγωνίζεσθαι».
Πρέπει να επισημάνουμε ταυτόχρονα πως τη δράση στο διαδημοτικό γήπεδο της Λυκόβρυσης – Μεταμόρφωσης στηρίζει και ο Δήμαρχος Μεταμόρφωσης κ. Μιλτιάδης Καρπέτας. 
«Μέσα από απλές πράξεις συλλογικότητας μπορούμε να εμπνεύσουμε τους νέους συνδημότες μας και να τους κινητοποιήσουμε σε δράσεις που μοναδικό στόχο έχουν την ενδυνάμωση της οικολογικής συνείδησης και τη βελτίωση των συνθηκών ζωής σε κάθε χώρο δραστηριοποίησής τους», δήλωσε η κα Πατούλη με αφορμή το γεγονός αυτό. Παράλληλα σημείωσε πως «Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, οι οποίοι από την πρώτη στιγμή που τους πρότεινα την κοινή δράση έδειξαν υπέρμετρο    ενδιαφέρον και θέληση για την πραγματοποίηση αντίστοιχων σκοπών και στο μέλλον»
Σημειώνεται ότι οι δράσεις θα πραγματοποιηθούν το επόμενο διάστημα (22 & 23 Μαΐου) στους χώρους άθλησης των σωματείων και υποστηρίζονται από το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων – Προαγωγής Υγείας (Τομέας Πολιτισμού & Αθλητισμού) καθώς και από τους φίλους και τα μέλη του νεοσύστατου Ομίλου για την Unesco Βορείων Προαστίων.
Η κα Πατούλη ευαισθητοποιημένη σε ζητήματα κοινωνικής και εκπαιδευτικής πολιτικής στο πλαίσιο αυτό προσφέρει μέρος των καλλωπιστικών φυτών στο Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης για τις ανάγκες του 40ου Φεστιβάλ Παιδιού που θα λάβει χώρα τέλος Μαΐου, στο Άλσος Βαρβαρέσου.

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων