Η Zoetis Hellas στηρίζει τον Παραολυμπιονίκη Μανώλη Στεφανουδάκη | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Η Zoetis Hellas στηρίζει τον Παραολυμπιονίκη Μανώλη Στεφανουδάκη


Η εταιρεία Zoetis Hellas γίνεται αρωγός της αθλητικής προσπάθειας του Μανώλη Στεφανουδάκη, Παγκόσμιου Πρωταθλητή ΑμεΑ στον ακοντισμό και Παραολυμπιονίκη, με τη δωρεά ειδικού προπονητικού εξοπλισμού(προπονητικό αμαξίδιο). Στόχος της ενέργειας είναι η διευκόλυνση της προετοιμασίας του χρυσού Παραολυμπιονίκη για τους επόμενους σημαντικούς αγώνες του, όπως το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου του Λονδίνου και βέβαια για τη συμμετοχή του στους επόμενους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Τόκυο. 
Με τη πράξη αυτήη Zoetis Hellas θέλησε ακόμα να τιμήσει τον αθλητή για τις σημαντικές διακρίσεις του σε παγκόσμιο επίπεδο, αναγνωρίζοντας ότι αποτελεί παράδειγμα θέλησης, δύναμης και προσπάθειας. Παράλληλα, η μεγάλη αγάπη που επιδεικνύει ο χρυσός Παραολυμπιονίκης στην προσωπική του ζωή για τα ζώα,  συνάδει με το στρατηγικό πυλώνα λειτουργίας της εταιρείας, που είναι η φροντίδα της υγείας και της ποιότητας ζωής των μικρών μας φίλων. 
Ο Μανώλης Στεφανουδάκης, με καταγωγή από το χωριό Γαλαία της Κρήτης, κινείται από το 2008 με ειδικό τροχήλατο αμαξίδιο εξαιτίας αυτοκινητιστικού ατυχήματος που τον άφησε τραυματισμένο από τη μέση και κάτω (ταξινόμηση F54). Ο τραυματισμός αυτός, ωστόσο, δεν στάθηκε εμπόδιο στο να ασκεί το πάθος του για τον αθλητισμό και να αγωνίζεται με τα εθνικά χρώματα σε πολλούς αγώνες στίβου εντός και εκτός Ελλάδας. 
Μεταξύ των μεγάλων διακρίσεών του, συγκαταλέγονται το χρυσό μετάλλιο στους Παραολυμπιακούς αγώνες του Ρίο (2016), το χάλκινο μετάλλιο στους Παραολυμπιακούς του Λονδίνου (2012), το χρυσό (2015) και χάλκινο(2013) μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου, ενώ έχει καταρρίψει το παγκόσμιο ρεκόρ στο αγώνισμα του ακοντισμού δύο φορές και επί του παρόντος κατέχει το Παραολυμπιακό ρεκόρ.
Λίγα λόγια για τη Zoetis
Η Zoetis αποτελεί τον κορυφαίο διεθνώς όμιλο εταιρειών για την υγεία τωνζώων, και είναι αφοσιωμένη στην υποστήριξη των πελατών της και τωνεπιχειρήσεών τους. 
Το όνομα της εταιρείας Zoetis (zō-EH-tis) έχει τη ρίζα του στο πρόθεμα «ζω»όπως και οι συναφείς έννοιες «ζωή», «ζωντανός», «ζώο», «ζωολογικός» και «ζωολογία». Θυμίζει στα Ελληνικά τη λέξη «ζωτικός» που σημαίνει κάτι το απαραίτητο για τη διατήρηση της ζωής ενός ζωντανού οργανισμού. Η επιλογήτου ονόματος Zoetis σηματοδοτεί την αφοσίωση της εταιρείας παγκοσμίως, στην υποστήριξη των κτηνιάτρων και των κτηνοτρόφων, που εκτρέφουν και παρέχουν φροντίδα στα τόσο απαραίτητα για όλους μας ζώα. 
Χάρη στην συσσωρευμένη εμπειρία 60 ετών που έχει αποκτήσει ως πρώην επιχειρησιακή μονάδα υγείας των ζώων της Pfizer, η Zoetis ανακαλύπτει, αναπτύσσει, παρασκευάζει και εμπορεύεται κτηνιατρικά εμβόλια και φάρμακα, με έμφαση στα παραγωγικά ζώα και στα ζώα συντροφιάς. Με περίπου 9.000 εργαζόμενους παγκοσμίως, τα προϊόντα της Zoetis εξυπηρετούν κτηνιάτρους, κτηνοτρόφους και ανθρώπους που εκτρέφουν και φροντίζουν παραγωγικά ζώα και ζώα συντροφιάς σε πάνω από 100 χώρες.

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων