Aπαντήσεις στα δημοσιεύματα δίνει η διοίκηση του Νοσοκομείου «Παίδων Πεντέλης» | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Aπαντήσεις στα δημοσιεύματα δίνει η διοίκηση του Νοσοκομείου «Παίδων Πεντέλης»

Σε απάντηση σχετικών δημοσιευμάτων σε καθημερινά έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης που αφορούν τη λειτουργία της Ορθοπεδικής Κλινικής, η Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου «Παίδων Πεντέλης» έχει να αναφέρει τα εξής:
Η Ορθοπεδική Κλινική του Γ.Ν. «Παίδων Πεντέλης» λειτουργεί κανονικά με βάση τη στελέχωσή της παράγοντας ουσιαστικό έργο αντιμετωπίζοντας το σύνολο των περιστατικών που προσέρχονται στα εξωτερικά ιατρεία, τακτικά και επείγοντα.
Βρίσκεται ήδη σε τελικό στάδιο η διαδικασία κρίσης για την επιλογή Ιατρού Ορθοπεδικού Επιμελητή Β’ στη μια κενή οργανική θέση που υπάρχει και η κρίση της είχε ανασταλεί από το 2010. Αυτή τη στιγμή είναι καλυμμένες  οι προβλεπόμενες τέσσερις (4) οργανικές θέσεις αφού υπάρχουν τρεις μόνιμοι και ένας επικουρικός ορθοπεδικός.
Ήδη με την έγκριση της α’ τροποποίησης του προϋπολογισμού 2017 έχει αυξηθεί κατά 10.000 ευρώ (από 60.000 ευρώ σε 70.000 ευρώ) ο προϋπολογισμός για τα ορθοπεδικά υλικά και θα καταβληθεί κάθε προσπάθεια για τη περεταίρω αύξησή του  στη διάρκεια του χρόνου με βάση πάντα τις ανάγκες και τις αντίστοιχες δυνατότητες.
Δηλώνεται κατηγορηματικά ότι κανένα προγραμματισμένο εντός του 2017 χειρουργείο δεν έχει αναβληθεί ή ακυρωθεί λόγω έλλειψης πόρων.  Επομένως κρίνεται επιεικώς ατυχής ο τίτλος δημοσιεύματος «έλλειψη χρημάτων, στάση χειρουργείων» αφού όλα τα επίσημα καταγεγραμμένα περιστατικά που με βάση το νόμο περιλαμβάνονται στη λίστα χειρουργείου και αναρτώνται στην ιστοσελίδα του Νοσοκομείου, γίνονται κανονικά και με βάση το πρόγραμμα όλων των χειρουργικών κλινικών του Νοσοκομείου.
Η προσπάθεια που καταβάλλει η Διοίκηση του Νοσοκομείου και η Διοίκηση των Διασυνδεόμενων Νοσοκομείων των ΝΠΔΔ ΓΝΑ «Σισμανόγλειο- Αμαλία Φλέμινγκ» και ΓΝ «Παίδων Πεντέλης», είναι η εύρυθμη λειτουργία του ΓΝ «Παίδων Πεντέλης» , ώστε να ανταποκριθεί με απόλυτη επάρκεια στις ανάγκες νοσηλείας των παιδιών και να παίξει το  δυναμικό  ρόλο που του αναλογεί στο σύστημα ως το τρίτο Παιδιατρικό νοσοκομείο της χώρας και σε 
κάθε περίπτωση δηλώνει ότι περιστατικά που απαιτούν χειρουργική αντιμετώπιση με βάση τη βαρύτητά τους και την αντίστοιχη κατάταξη ως προς το επείγον του χαρακτήρος τους, προγραμματίζονται ανεξαρτήτως κόστους των επεμβάσεων και με τη συνεχή εποπτεία όλων των θεσμικών οργάνων του Νοσοκομείου (Επ. Συμβούλιο, Διευθ. Ιατρικής Υπηρεσίας, Συν. Χειρουργικού Τομέα, Επιτροπή Χειρουργείου).

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων