Συναυλία με έργα για βιολί και πιάνο στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Συναυλία με έργα για βιολί και πιάνο στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο

Συναυλία με έργα Ευρωπαίων συνθετών του 19ου και του 20ού αιώνα διοργανώνει τη Δευτέρα 19 Ιουνίου, στις 19:00, το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο, σε συνεργασία με την Εταιρεία των Φίλων του. Πρόκειται για την ετήσια εκδήλωση, με την οποία κλείνει ο κύκλος των δράσεων της Εταιρείας για την περίοδο Ιανουαρίου-Ιουνίου 2017.
Η συναυλία, που θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα του Βωμού, περιλαμβάνει έργα των συνθετών Άλφρεντ Σνίτκε, Άρβο Περτ, Έντουαρντ Έλγκαρ, Γιόχαν Σβέντσεν και Σεζάρ Κούι, τα οποία ερμηνεύουν οι καταξιωμένοι μουσικοί Δημήτρης Σέμσης (βιολί) και Δήμητρα Μαντζουράτου (πιάνο).
Σημειώνεται, ότι για την παρακολούθηση της συναυλίας είναι απαραίτητη η προμήθεια του εισιτηρίου του Μουσείου. Η είσοδος για τα μέλη της Εταιρείας των Φίλων του Εθνικού Αρχαιολογικού Μουσείου είναι δωρεάν με την επίδειξη της κάρτας μέλους.

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων