728x90 AdSpace

Σήμερα

Πρόληψη

Διατροφή

Επιλογές

19/6/17

Μελέτη Διαχείρισης Ποιότητας και Ασφάλειας Τροφίμων στηΔιοίκηση του Γ.Ν. Νίκαιας Πειραιά «ΑΓ. ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ»

Δευτέρα, Ιουνίου 19, 2017

Η  Διοίκηση της 2η ΥΠΕ Πειραιώς και Αιγαίου, στα πλαίσια των ενεργειών της για τη συνεχή βελτίωση της ποιότητας των παρεχόμενων  υπηρεσιών των νοσοκομείων αρμοδιότητάς της, συνέταξε και παρέδωσε μέσω της ΤεχνικήςΥπηρεσίας της, τη μελέτη Διαχείρισης Ποιότητας και Ασφάλειας Τροφίμων στηΔιοίκηση του Γ.Ν. Νίκαιας Πειραιά «ΑΓ. ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ».
Η μελέτη που περιλαμβάνει συνολικά 22 Διαδικασίες Ποιότητας, καλύπτει το σύνολο των πρακτικών και διαδικασιών παραγωγής των εδεσμάτων (GMPs & GHPs).  Περιγράφει  επίσης όλες εκείνες τις πρακτικές και διαδικασίες με σκοπό την διατήρηση υγιεινού περιβάλλοντος εντός της εγκατάστασης (καθαρισμοί, απολυμάνσεις, εντομοκτονίες, υγιεινή προσωπικού κτλ.), ενώ παρέχεται ταυτόχρονα στη Διοίκηση η δυνατότητα συστηματικής παρακολούθησης α) της οργανωτικής δομής, β) των μηχανισμών ελέγχου και επιθεώρησης, γ) της ικανοποίησης και της διαχείρισης των παραπόνων των σιτιζομένων αλλά και δ) της εκπαίδευσης του εμπλεκόμενου προσωπικού. 
Η μελέτη του Γ.Ν. Νίκαιας Πειραιά «ΑΓ. ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ», που εναρμονίζεται πλήρως με τις πλέον σύγχρονες κατευθύνσεις Ποιότητας ISO22000:2005, αλλά και με την ισχύουσα εθνική και κοινοτική νομοθεσία, θα αποτελέσει πρότυπο οδηγό και για τις εγκαταστάσεις παραγωγής Τροφίμων και των υπολοίπων Νοσηλευτικών Μονάδων αρμοδιότητας της 2ης ΥΠΕ. 

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Item Reviewed: Μελέτη Διαχείρισης Ποιότητας και Ασφάλειας Τροφίμων στηΔιοίκηση του Γ.Ν. Νίκαιας Πειραιά «ΑΓ. ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ» Rating: 5 Reviewed By: Alex Yiatzides