«Διαδρομές Υγείας» σε Δημοτικές Ενότητες των Χανίων | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

«Διαδρομές Υγείας» σε Δημοτικές Ενότητες των Χανίων

Δράσεις για τη βελτίωση και προαγωγή της ψυχικής, σωματικής και πνευματικής υγείας των κατοίκων των Χανίων θα πραγματοποιηθούν έως τις 30 Ιουνίου, στο πλαίσιο του προγράμματος «Διαδρομές Υγείας», που θα υλοποιήσει ο Δημοτικός Οργανισμός Κοινωνικής Πολιτικής και Παιδείας.
 
Το πρόγραμμα θα υλοποιηθεί σε Δημοτικές Ενότητες του Δήμου Χανίων, με στόχο την αποκεντρωμένη και στοχευμένη υποστήριξη της τοπικής κοινωνίας.
Στο πλαίσιο του προγράμματος προβλέπεται περιοδεία της Κινητής Μονάδας Ενημέρωσης του Συμβουλευτικού Σταθμού του ΔΟΚΟΙΠΠ, που θα αναπτύξει δράσεις ενημέρωσης, πρόληψης και ευαισθητοποίησης των κατοίκων.  
Τις δράσεις υποστηρίξουν, εθελοντικά, γιατροί διαφόρων ειδικοτήτων. Παράλληλα, νοσηλεύτριες των ΚΑΠΗ και των προγραμμάτων «Βοήθεια στο Σπίτι», θα διανέμουν φυλλάδια με ενημερωτικό υλικό για διάφορα νοσήματα και θα  πραγματοποιούν μετρήσεις σακχαρώδους διαβήτη και υπέρτασης.
 ΑΠΕ

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων