Ο ΙΣΑ αποφάσισε εκπτώσεις στην ετήσια συνδρομή των πολύτεκνων και τρίτεκνων μελών του | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Ο ΙΣΑ αποφάσισε εκπτώσεις στην ετήσια συνδρομή των πολύτεκνων και τρίτεκνων μελών του



Το Δ.Σ. του  Ιατρικού Συλλόγου  Αθηνών  αποφάσισε να γίνουν  ειδικές εκπτώσεις, στην συνδρομή των πολύτεκνων και τρίτεκνων μελών του.

Ειδικότερα: 
1. Για τους υπερπολύτεκνους γιατρούς (έξι τέκνα και άνω) και εφόσον έχουν ετήσιο πραγματικό οικογενειακό εισόδημα κάτω από 45.000 €, απαλλαγή από την ετήσια συνδρομή του ΙΣΑ. 

2. Για τους πολύτεκνους γιατρούς αυτούς δηλ. που έχουν  τέσσερα ή πέντε παιδιά  και εφόσον έχουν ετήσιο πραγματικό οικογενειακό εισόδημα, κάτω από 45.000 €, μείωση της ετήσιας  συνδρομής του ΙΣΑ κατά 50%. 

3. Για τους τρίτεκνους γιατρούς και εφόσον έχουν ετήσιο πραγματικό οικογενειακό εισόδημα κάτω από 45.000 €, μείωση της ετήσιας συνδρομής του ΙΣΑ κατά 25%.

Για όλες τις περιπτώσεις, η συνδρομή για τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο 20,00 € που συνεισπράττεται με την συνδρομή του ΙΣΑ καταβάλλεται κανονικά συν το χαρτόσημο.

Σημειώνεται ότι τα τέκνα θεωρούνται προστατευόμενα μέχρι την ενηλικίωσή τους, δηλ. τα 18 έτη και εφόσον σπουδάζουν μέχρι τα 24 έτη. 

Τα δικαιολογητικά που πρέπει να προσκομίζουν οι γιατροί είναι τα εξής: πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης και εκκαθαριστικό της εφορίας.



ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ 
ΤΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΘΗΝΩΝ 



Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Γ. ΠΑΤΟΥΛΗΣ   ΑΛΕΞΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων