Ο Ζαχαρίας Ραγκούσης ανέλαβε την ηγεσία της Pfizer Hellas | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Ο Ζαχαρίας Ραγκούσης ανέλαβε την ηγεσία της Pfizer Hellas



Ο κ. Ζαχαρίας Ραγκούσης ανέλαβε από την 1η Ιουνίου 2017 τη θέση του Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου της Pfizer Hellas, καθώς και επικεφαλής της επιχειρησιακής μονάδας Internal Medicines στην Ελλάδα. Ο κ. Ραγκούσης  διαδέχεται τον κ. Jim Sage, ο οποίος τοποθετήθηκε επικεφαλής Retail & Government της επιχειρησιακής μονάδας Pfizer Essential Health στις Η.Π.Α. 

Με περισσότερα από 25 χρόνια εμπειρίας στο φαρμακευτικό κλάδο και βαθιά γνώση της ελληνικής αγοράς, ο κ. Ζαχαρίας Ραγκούσης ήταν έως τώρα επικεφαλής της Pfizer Essential Health στην Ελλάδα και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας. Στο παρελθόν έχει υπηρετήσει σε εξίσου σημαντικές θέσεις, συγκεντρώνοντας σημαντική εμπειρία από πολλά τμήματατόσο για καινοτόμα όσο και για νοσοκομειακά και καθιερωμένα φάρμακα. 

«Αισθάνομαι ιδιαίτερη τιμή που αναλαμβάνω την ηγεσία της Pfizer Hellas, μιας εταιρείας που έχει ισχυρή και σταθερή παρουσία στη χώρα για πάνω από 57 χρόνια καιπροσφέρει στους Έλληνες ασθενείς θεραπείες για τη διαχείριση ευρέος φάσματος ασθενειών. Ο νέος αυτός ρόλος συνοδεύεται και από μια μεγάλη ευθύνη, που με χαρά δέχομαι: τη διατήρηση της ηγετικής θέσης της εταιρείας μας στην ελληνική αγορά σε μια οικονομικά και επιχειρηματικά δύσκολη συγκυρία αλλά και την περαιτέρω ανάπτυξη της εταιρικής μας κουλτούρας, που έχει αποφέρει τόσες διακρίσεις στους τομείς της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και του εργασιακού περιβάλλοντος. Παράλληλα, όμως, αποτελεί ουσιαστική αποστολή, τόσο για εμένα όσο και για όλον τον οργανισμό, να συνεισφέρουμε έμπρακτα στη δημιουργία ενός σταθερού και βιώσιμου υγειονομικού συστήματος στην Ελλάδα, το οποίο θα διασφαλίζει την πρόσβαση των ασθενών σε καινοτόμες και αποτελεσματικές θεραπείες.»

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων