Κίνα: 59χρονη κατέφυγε στον πλαστικό χειρουργό για να μην πληρώσει τα χρέη της | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Κίνα: 59χρονη κατέφυγε στον πλαστικό χειρουργό για να μην πληρώσει τα χρέη της

Μια 59χρονη Κινέζα από την πόλη Βουχάν υποβλήθηκε σε πλαστικές επεμβάσεις για να αλλάξει εμφάνιση, πιστεύοντας ότι έτσι θα κατάφερνε να μην πληρώσει τα προσωπικά χρέη που είχε συσσωρεύσει, ύψους 25 εκατομμυρίων γουάν (περίπου 3,5 εκατομμύρια ευρώ).
Σε μια υπόθεση που τονίζει τις προκλήσεις τις οποίες αντιμετωπίζει η Κίνα στην προσπάθειά της να εφαρμόσει μια "πιστωτική κοινωνία", οι αστυνομικοί δήλωσαν "κατάπληκτοι" όταν συνέλαβαν τη γυναίκα. Η 59χρονη είχε διαφύγει στην πόλη Σενζέν, στα νοτιοανατολικά, αφού ένα δικαστήριο της Βουχάν την διέταξε να πληρώσει τα χρέη της.
"Αιφνιδιαστήκαμε. Έμοιαζε 30άρα και ήταν πολύ διαφορετική από τις φωτογραφίες που είχαμε στη διάθεσή μας" είπε ένας αστυνομικός στο κινεζικό πρακτορείο Xinhua.
Η Ζου Νατζουάν ομολόγησε επίσης ότι χρησιμοποιούσε ταυτότητες άλλων προσώπων για να ταξιδεύει σε όλη τη χώρα με το τρένο. Χρηματοδότησε τις πλαστικές επεμβάσεις της χρησιμοποιώντας πιστωτικές κάρτες που είχε δανειστεί.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων