Δωρεάν είσοδος και φέτος στο δημοτικό κινηματογράφο Αγίας Παρασκευής | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Δωρεάν είσοδος και φέτος στο δημοτικό κινηματογράφο Αγίας Παρασκευής

Tο Σάββατο 15 Ιουλίου ξεκινά η λειτουργία του Δημοτικού Θερινού Κινηματογράφου «Θανάσης Βέγγος», από τον Πολιτιστικό και Αθλητικό Οργανισμό του Δήμου Αγίας Παρασκευής-ΠΑΟΔΑΠ, στον ανακαινισμένο χώρο του Πολιτιστικού ? Αθλητικού Κέντρου «Στ. Κώτσης» (πρ. Στρατόπεδο Σπυρούδη - είσοδος από την οδό Σπάρτης). 
Οι προβολές, με ελεύθερη είσοδο και φέτος, θα γίνονται όλες τις μέρες της εβδομάδας, ώρες  21:00-23:00  και 23:00-01:00 και θα διαρκέσουν έως και την Δευτέρα 4/9/2016.  Αξίζει να σημειωθεί ότι κάθε Κυριακή και Δευτέρα στην προβολή 21:00-23:00 θα παίζονται παιδικές ταινίες, ενώ κάθε Τρίτη στις 21:00 θα γίνονται οι προβολές της Κινηματογραφικής Λέσχης Αγίας Παρασκευής.
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει 43 ποιοτικές ταινίες για όλες τις ηλικίες και όλα τα γούστα, εκ των οποίων οι 8 είναι παιδικές και οι 7 θα προβληθούν από την Κινηματογραφική Λέσχη.

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων