Σε «όαση» φροντίδας στο κέντρο της Αθήνας αναδεικνύεται το Δημοτικό Ιατρείο Κυψέλης | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Σε «όαση» φροντίδας στο κέντρο της Αθήνας αναδεικνύεται το Δημοτικό Ιατρείο Κυψέλης

Σε μια από τις σημαντικότερες μονάδες πρωτοβάθμιας υγείας στο κέντρο της Αθήνας, αναδεικνύεται το νέο δημοτικό ιατρείο της Κυψέλης.
Στους τέσσερις μήνες λειτουργίας του, κατέγραψε ρεκόρ επισκέψεων και εξετάσεων. Συγκεκριμένα, 14.881 άτομα έκαναν χρήση των υπηρεσιών του, οι οποίες είναι όλες χωρίς οικονομικό κόστος.
Η σημαντική αυτή δομή του Δήμου Αθηναίων, βρίσκεται στον πεζόδρομο της οδού Χανίων και λειτουργεί με διευρυμένο ωράριο, από τις 8 το πρωί έως τις 8 το βράδυ, τις εργάσιμες ημέρες.
Η γειτονιά έχει ήδη αγκαλιάσει το νέο, αυξημένων δυνατοτήτων Δημοτικό Ιατρείο, που εκτός από υπηρεσίες πρωτοβάθμιας ιατρικής φροντίδας, προσφέρει και υπηρεσίες ψυχοκοινωνικής και νομικής στήριξης, καθώς και υπηρεσίες διασύνδεσης με την αγορά εργασίας.
Το Δημοτικό Ιατρείο Κυψέλης δημιουργήθηκε με δωρεά από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος και η πρότυπη λειτουργία του πραγματοποιείται υπό την επιστημονική εποπτεία του Κέντρου Μελετών Υπηρεσιών Υγείας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών.
«Το νέο, αυξημένων δυνατοτήτων, Δημοτικό Ιατρείο Κυψέλης, εντάσσεται στο ολοκληρωμένο σχέδιό μας για την αναδιοργάνωση και επέκταση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τον πολίτη» δηλώνει ο δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης, ο οποίος σημειώνει, ότι «στόχος είναι η αναβάθμιση όλων των Δημοτικών Ιατρείων του Δήμου Αθηναίων».
Το επιστημονικό προσωπικό του Δημοτικού Ιατρείου Κυψέλης αριθμεί 32 άτομα, διαφόρων ειδικοτήτων.

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων