Επιχειρηματική διάκριση για τη Janssen Ελλάδος στα DIAMONDS OF GREEK ECONOMY 2017 | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Επιχειρηματική διάκριση για τη Janssen Ελλάδος στα DIAMONDS OF GREEK ECONOMY 2017


Η φαρμακευτική εταιρεία Janssen Ελλάδος βραβεύθηκε ως μία από τις δυναμικότερες και ταχύτερα αναπτυσσόμενες ελληνικές επιχειρήσεις, στο πλαίσιο της απονομής των βραβείων επιχειρηματικής αριστείας «Diamonds of the Greek Economy 2017».
Η συγκεκριμένη βράβευση επιβεβαιώνει ότι η επιχειρηματική δραστηριότητα της JanssenΕλλάδος συνδέεται με υγιή αναπτυξιακή πορεία και με άριστους δείκτες οικονομικής βιωσιμότητας, μέσα σε μία περίοδο συνεχιζόμενης οικονομικής ύφεσης για τη χώρα.
Το Βραβείο παρέλαβε κατά την πρόσφατη τελετή απονομής, ο κ. Μάκης Παπαταξιάρχης, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Janssen Ελλάδος ο οποίος δήλωσε: «Εργαζόμαστε σε μια εταιρεία που είναι συνυφασμένη με την καινοτομία. Όραμα και αποστολή μας είναι να προάγουμε την επιστήμη προς όφελος των ασθενών, των συστημάτων υγείας και της κοινωνίας. Μέσα σε μια πολύ δύσκολη οικονομική συγκυρία για τις φαρμακευτικές επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, αυτό το βραβείο έρχεται να μας δώσει ελπίδα ότι το έργο όλων μας στη Janssen Ελλάδος,στηρίζει την υγιή ανοδική πορεία της εταιρείας μας αλλά και της Ελληνικής Οικονομίας».
Αξίζει να σημειωθεί ότι στη διαδικασία αξιολόγησης συμμετείχαν οι μεγαλύτερες (βάσει κύκλου εργασιών) βιομηχανικές και εμπορικές επιχειρήσεις στην Ελλάδα, οι οποίες κρίθηκαν βάσει 10 οικονομικών δεικτών. Από την αξιολόγηση αυτή προέκυψε η φετινή λίστα των επιχειρήσεων που διακρίθηκαν ως Diamonds of the Greek Economy 2017.Οι επιχειρήσεις αυτές παρουσιάζονται αναλυτικά στον αντίστοιχο επιχειρηματικό οδηγό Diamonds of the Greek Economy 2017 ο οποίος δόθηκε στη δημοσιότητα.


Σχετικά με τα βραβεία Diamonds of the Greek Economy
Πρόκειται για το ετήσιο φόρουμ επιχειρηματικής αριστείας και υγιούς επιχειρηματικής δραστηριότητας που οργανώνει η εταιρεία New Times Publishing υπό την αιγίδα του Χρηματιστηρίου Αθηνών και του ΕΟΤ.
Τα διαμάντια της ελληνικής οικονομίας είναι πολλά και μέσα σε αυτές τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες λάμπουν περισσότερο. Με την συμμετοχή δεκάδων επιχειρηματιών και εκπροσώπων των σημαντικότερων επιχειρηματικών ομίλων της χώρας, απονεμήθηκαν και φέτος οι καταξιωμένες επιχειρηματικές διακρίσεις Diamonds of the Greek Economy, σε μία λαμπρή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο των Αθηνών.

Σχετικά με τη Janssen
Στην Janssen, είμαστε αφοσιωμένοι στην αντιμετώπιση και επίλυση κάποιων από τις πιο σημαντικές ανεκπλήρωτες ιατρικές ανάγκες της εποχής μας στην ογκολογία, την ανοσολογία, τις νευροεπιστήμες, τις λοιμώδεις νόσους και τα εμβόλια, καθώς και τις καρδιαγγειακές και μεταβολικές νόσους. Καθοδηγούμενοι από την δέσμευσή μας προς τους ασθενείς, αναπτύσσουμε νέα προϊόντα, υπηρεσίες και λύσεις φροντίδας υγείας για την παροχή βοήθειας στους ανθρώπους με σοβαρές νόσους σε ολόκληρο τον κόσμο. Εκτός από τα καινοτόμα φάρμακά της, η Janssen-Cilag International NV και οι θυγατρικές της σε όλο τον κόσμο βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της ανάπτυξης πρωτοβουλιών εκπαίδευσης και δημόσιας πολιτικής για την εξασφάλιση πρόσβασης στις πιο πρόσφατες θεραπευτικές πληροφορίες, τις υπηρεσίες υποστήριξης και την ποιοτική φροντίδα για τους ασθενείς και τις οικογένειές τους, τους φροντιστές και τους υποστηρικτές τους, καθώς και για τους επαγγελματίες υγείας.

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων