82η ΔΕΘ - Ημέρα Γευσιγνωσίας, επίσκεψη Σάκη Ρουβά στο περίπτερο του Συλλόγου «Όραμα Ελπίδας» και MAD Color Youth | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

82η ΔΕΘ - Ημέρα Γευσιγνωσίας, επίσκεψη Σάκη Ρουβά στο περίπτερο του Συλλόγου «Όραμα Ελπίδας» και MAD Color Youth

Ημέρα Γευσιγνωσίας τροφίμων και ποτών από όλη την Ελλάδα στα περίπτερα 2 και 3 της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος και των Επιμελητηρίων περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα της 82ης ΔΕΘ.
Στις 15:00 ξεκίνησε από τη Νότια Πύλη του Διεθνούς Εκθεσιακού Κέντρου Θεσσαλονίκης το 50ο ΡΑΛΛΥ ΔΕΘ, που γιορτάζει μισό αιώνα ζωής και αναμένεται να χαρίσει νέες συγκινήσεις στους λάτρεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού.
Την 82η ΔΕΘ, και συγκεκριμένα στο περίπτερο 15 του Συλλόγου «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ», επισκέπτεται από τις 7:00 το απόγευμα ο Σάκης Ρουβάς, στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Εθελοντή Δότη Μυελού των Οστών. Ο Αγγελιοφόρος του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ» και του Συλλόγου «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ», του οποίου είναι και ο πρώτος επίσημος εθελοντής δότης, θα υποδεχθεί μαζί με τα στελέχη του Συλλόγου τους επισκέπτες της 82ης ΔΕΘ, ώστε να καταρριφθεί το ρεκόρ εγγραφής εθελοντών δοτών μυελού των οστών σε μία μέρα.
Στις 19:00 το Σωματείο Αρτοποιών Θεσσαλονίκης «Προφήτης Ηλίας» θα συστήσει στο κινέζικο περίπτερο τις γεύσεις του ψωμιού της Θεσσαλονίκης, προσφέροντας αρτοποιήματα στο πλαίσιο της εκδήλωσης «Thessaloniki Flavors of Bread».
Λίγο μετά τις 21:30, «έρχεται» στην 82η ΔΕΘ, στο πλαίσιο των μουσικών εκδηλώσεων, ένα ξέφρενο πάρτι, το MAD Color Youth, με εκατοντάδες λίτρα ΝΕΟΝ χρώμα και UV Lights, για να προσφέρει μια ανεπανάληπτη οπτικοακουστική εμπειρία μαζί με μερικούς από τους πιο δημοφιλείς ράπερς και djs της χώρας. Το μόνο που χρειάζεται να φέρετε είναι ένα λευκό t-shirt ?που δεν σας πειράζει να αλλάξει το χρώμα του- και την καλή διάθεσή σας, για να διασκεδάσετε με τους all around ήχους από Rap, Hip Hop, RnB, Trap, EDM και Dubstep. Οι επισκέπτες μπορούν να παρακολουθούν τις μουσικές εκδηλώσεις με το εισιτήριο εισόδου στην 82η ΔΕΘ.
Το ωράριο της 82ης ΔΕΘ κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου είναι 10:00 με 22:00.
ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων