Σόου και φιέστες στο Π.Γ.Ν. Λάρισας | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Σόου και φιέστες στο Π.Γ.Ν. Λάρισας


Σε μια επίσκεψη-σόου ο Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας θα βρεθεί στο Νοσοκομείο μας με τα οξυμένα προβλήματα, που διαχρονικά δημιουργούν οι μνημονιακές πολιτικές, για να εγκαινιάσει το νέο γραμμικό επιταχυντή τιμώντας τους «ευεργέτες εφοπλιστές», τα νέα μηχανήματα του Τεχνητού Νεφρού [έργο του Ε.Σ.Π.Α.] και την «νέα» κλινική Επείγουσας Ιατρικής.

Τα σόου και οι φιέστες δείχνουν τη στρατηγική της κυβέρνησης για το Δημόσιο Σύστημα Υγείας με τις δωρεές από τους εφοπλιστές και επιχειρηματίες.

Οι άνθρωποι της κυβέρνησης, και των επιχειρήσεων στήνουν επικοινωνιακά παιχνίδια εγκαινιάζοντας Μονάδες χωρίς προσωπικό, χωρίς υποδομές.

Η υποχρηματοδότηση στην Υγεία έχει σαν απόρροια να μην γίνονται νέες μόνιμες προσλήψεις προσωπικού, προμήθεια ιατρικών μηχανημάτων και λοιπού εξοπλισμού/υλικού δημιουργώντας έτσι τεράστια προβλήματα.

Η ναυαρχίδα της Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας, όπως αποκαλείται το Π.Γ.Ν.Λ. παραμένει υποστελεχωμένο, με ελλείψεις, που υπάρχουν σ’ όλες του τις Υπηρεσίες: Νοσηλευτική, Ιατρική, Διοικητική και Τεχνική.

Η Κυβέρνηση συνεχίζει την ίδια αντιλαϊκή πολιτική όλων των προηγούμενων Κυβερνήσεων. Βαθιά το χέρι στην τσέπη βάζουν οι Εργαζόμενοι, οι Συνταξιούχοι, συνολικά οι εργατικές - λαϊκές οικογένειες για την ιατροφαρμακευτική τους περίθαλψη, με έμμεσες και άμεσες πληρωμές.

Την ίδια ώρα οι Εργαζόμενοι, υπερβάλλοντας εαυτούς, παλεύουν να κρατήσουν όρθιο το Νοσοκομείο μας με υπεράνθρωπες προσπάθειες, έτσι ώστε να συνεχίσουν να παρέχουν ποιοτικές υπηρεσίες υγείας παρ’ όλο, που παραμένουν απλήρωτοι σε υπερωρίες, από την αρχή του χρόνου και με πετσοκομμένα δεδουλευμένα αργιών νυχτερινών και εξαιρέσιμων.

Το Σωματείο και οι εργαζόμενοι του Π.Γ.Ν.Λ. δεν θα γίνουν χειροκροτητές της κυβερνητικής πολιτικής. Θα συνεχίσουμε τον αγώνα για να φύγουν οι επιχειρήσεις από την Υγεία, για μαζικές προσλήψεις, για γενναία χρηματοδότηση από τον κρατικό προϋπολογισμό, για αποκλειστικά δημόσια και δωρεάν Υγεία.

Σε συνεδρίαση του Δ.Σ. αποφασίστηκε ομόφωνα κάλεσμα των εργαζομένων του Π.Γ.Ν.Λ. για την αυριανή επίσκεψη του αναπληρωτή υπουργού Υγείας

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων