Ετοιμη να επαναλειτουργήσει η Κινητή Μονάδα Προληπτικού Ελέγχου του Θεαγενείου | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Ετοιμη να επαναλειτουργήσει η Κινητή Μονάδα Προληπτικού Ελέγχου του Θεαγενείου

 Χάρη στη συνδρομή του Συλλόγου Φίλων Αντικαρκινικού Νοσοκομείου Θεσαλλονίκης Θεαγένειο "Αλέξανδρος Συμεωνίδης", που προσέφερε 25.000 ευρώ, η Κινητή Μονάδα ανακατασκευάστηκε πλήρως και είναι έτοιμη να ξεκινήσει εξορμήσεις στην Περιφέρεια και όπου υπάρχει πραγματική ανάγκη προκειμένου να δώσει στις γυναίκες τη δυνατότητα να κάνουν προληπτικά ψηφιακές μαστογραφίες και τεστ- Παπ.
   «Η Κινητή Μονάδα Προληπτικού Ελέγχου δεν λειτουργούσε από τις 21 Δεκεμβρίου του 2014 γιατί ήταν σχεδόν διαλυμένη και δεν ήταν σε θέση να λειτουργήσει. Η συλλογική προσπάθεια απέδωσε καρπούς και η Κινητή Μονάδα, μετά από τρία χρόνια ακινησίας και με τη βοήθεια του Συλλόγου Φίλων ΑΝΘ Θεαγένειο "Αλέξανδρος Συμεωνίδης", που διέθεσε 25.000 ευρώ, ανασκευάστηκε πλήρως και είναι έτοιμη για εξορμήσεις στην Περιφέρεια», δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο διοικητής του Θεαγενείου, Θεόδωρος Ρεβενάκης.
    Παράλληλα επισήμανε ότι δεν είναι ακόμη γνωστό πότε θα αρχίσουν οι εξορμήσεις διότι αξιολογούνται τα διάφορα αιτήματα που έχει δεχτεί το Θεαγένειο. «Το Θεαγένειο υλοποιεί το κοινωνικό του έργο, προσφέροντας σημαντικά όχι μόνο στη θεραπεία των ασθενών με καρκίνο αλλά και στην πρόληψη και έγκαιρη διάγνωσή του, ιδιαίτερα στις απομακρυσμένες και ευαίσθητες περιοχές της Βόρειας Ελλάδας. Θα θέλαμε και ευελπιστούμε να αρχίσει τις εξορμήσεις μέσα στον Οκτώβριο, αλλά αυτό δεν μπορούμε να το πούμε ακόμη με σιγουριά», προσέθεσε ο κ. Ρεβενάκης.

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων