Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός παρών στην κεντρική εκδήλωση της «ΗΜΕΡΑΣ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ» | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός παρών στην κεντρική εκδήλωση της «ΗΜΕΡΑΣ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ»

Στην κεντρική εκδήλωση της «ΗΜΕΡΑΣ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ» στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος παρέστησαν, το απόγευμα της Παρασκευής20 Οκτωβρίου 2017, ο Πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Dr. Αντώνιος Αυγερινός και στελέχη του Οργανισμού, ως ελάχιστη αναγνώριση και απόδοση τιμής στη σημαντική προσφορά της Ελληνικής Αστυνομίας στο κοινωνικό σύνολο.
Παράλληλα, βεβαίως, τόσο ο Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. Αντιστράτηγος κ. Κωνσταντίνος Τσουβάλας όσο και ανώτατοι επιτελείς του ευχαρίστησαν θερμά τον Πρόεδρο και τα μέλη της αντιπροσωπείας του Ε.Ε.Σ. για την πολύτιμη και πολυεπίπεδησυνεργασία -ιδιαίτερα εποικοδομητική και συνάμα εκπαιδευτική-, που παρέχει ο Οργανισμός στα στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας απανταχού της Ελλάδος. 
Η «ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ» έχει θεσπιστεί από την Πολιτεία ως ημέρα επίσημης εορτής της και συμπίπτει με τον εορτασμό της μνήμης του Μεγαλομάρτυρος Αγίου Αρτεμίου, ο οποίος έχει καθιερωθεί ως Προστάτης της. Σημειώνεται ότι οι φετινές εκδηλώσεις για τον εορτασμό της Ημέρας της Αστυνομίας περιελάμβαναν πολλές κοινωνικές δράσεις και πρωτοβουλίες, όπως συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης σε πανελλαδικό επίπεδο, εθελοντική αιμοδοσία του προσωπικού της Ελληνικής Αστυνομίας, εκθέσεις ζωγραφικής, αγιογραφίας και γλυπτικής, κ.ά.
Την εκδήλωση στο ΚΠΙΣΝ τίμησε με την παρουσία του η Α.Ε. ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, ο οποίος απένειμε σε εννέα αστυνομικούς μετάλλιο «Αστυνομικό Αριστείο Ανδραγαθίας» ενώ σε αυτήν παραβρέθηκε το σύνολο της πολιτικής και φυσικής Ηγεσίας του Σώματος, εκπρόσωπος του Αρχιεπισκόπου Αθηνών, εκπρόσωποι κομμάτων, ανώτατοι δικαστές, εξέχουσες προσωπικότητες της πνευματικής, πολιτικής, οικονομικής και και καλλιτεχνικής ζωής του τόπου.

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων