Με εντολή Μαξίμου … τέλος το ΚΕΕΛΠΝΟ! | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Με εντολή Μαξίμου … τέλος το ΚΕΕΛΠΝΟ!

Tέλος στο ΚΕΕΛΠΝΟ, έναν από τους πιο αμαρτωλούς φορείς του δημοσίου, ετοιμάζεται να βάλει η κυβέρνηση.
Η αντίστροφη μέτρηση για να πέσουν οι τίτλοι τέλους στο Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων φαίνεται πως έχει ξεκινήσει, καθώς πληροφορίες του «Εθνους» αναφέρουν ότι η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας έχει δρομολογήσει ήδη τις σχετικές διαδικασίες.
Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ενημέρωσης, πρόθεση των πολιτικών προϊσταμένων είναι να κλείσει ο οργανισμός και να αντικατασταθεί από νέο φορέα, με φαστ τρακ διαδικασίες, ώστε να μην υπάρξει κενό κατά το επίμαχο χρονικό διάστημα. Πάντως στον νέο φορέα θα ενσωματωθούν όλες οι σημερινές υπηρεσίες του ΚΕΕΛΠΝΟ.
Η εντολή για την «κάθαρση» και την αναγέννηση του ΚΕΕΛΠΝΟ φέρεται να ελήφθη σε ανώτατο επίπεδο, με ορισμένες πληροφορίες να κάνουν λόγο για κλειστή σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου. Ο «κύβος ερρίφθη» για τον φορέα μετά τη διαπίστωση των ιθυνόντων ότι αποτελεί διαχρονική πηγή σκανδάλων αλλά και διαφθοράς.
Σύμφωνα με υψηλόβαθμες κυβερνητικές πηγές του «Έθνους», έχει αποφασισθεί να γίνουν όλες οι προσπάθειες ώστε οι εργαζόμενοι του ΚΕΕΛΠΝΟ να παραμείνουν στον νέο φορέα, ενώ όσοι είχαν αποσπαστεί σε άλλες υπηρεσίες του τομέα της υγείας, θα παραμείνουν εκεί και δε θα επιστρέψουν. Οι ίδιες πηγές διαβεβαιώνουν ότι θα επιχειρηθεί να διατηρηθούν όλες οι θέσεις των εργαζομένων ώστε να μην υπάρξουν προβλήματα στην αποδοτικότητα των υπηρεσιών.
Το ΚΕΕΛΠΝΟ θα αλλάξει και θα γίνει ένας Οργανισμός για τη προστασία της δημόσιας υγείας, μακριά από τα βαρίδια του παρελθόντος και τα σκάνδαλα.
Αυτό δήλωσε στο ραδιόφωνο 24/7 ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Υγείας Γιάννης Μπασκόζος.
Πρόσθεσε, ότι αξιοποιώντας το επιστημονικό προσωπικό θα γίνει ένας φορέας-πρότυπο για τη δημόσια υγεία. Θα το σηματοδοτήσουμε και με αλλαγή ονόματος.
Πηγή news247.gr

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων