Δωρεάν 1.360 ιατρικές πράξεις σε Ικαρία και Φούρνους από την «Ανοιχτή Αγκαλιά» | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Δωρεάν 1.360 ιατρικές πράξεις σε Ικαρία και Φούρνους από την «Ανοιχτή Αγκαλιά»


ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΛΟΓΩ ΟΛΙΓΩΡΙΑΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΥΓΕΙΑΣ

Παρά τις δύσκολες συνθήκες που αντιμετώπισε η «Ανοιχτή Αγκαλιά» λόγω ολιγωρίας του Υπουργείου Υγείας, οι εθελοντές γιατροί και νοσηλευτές πιστοί στο σύνθημα «Υποστηρίζουμε τη ζωή», έφεραν εις πέρας την αποστολή τους στην Ικαρία και τους Φούρνους με τη συμπαράσταση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
Πάνω από κάθε προσδοκία ήταν και η υποστήριξη του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού, που απέδειξαν για άλλη μια φορά την ευαισθησία τους στην αντιμετώπιση των αναγκών του Ακριτικού πληθυσμού. 
Το 30μελες κλιμάκιο των εθελοντών γιατρών και νοσηλευτών επισκέφτηκε την Ικαρία και τους Φούρνους τις τελευταίες μέρες του Σεπτέμβρη. 
Πραγματοποιήθηκαν δωρεάν χίλιες τριακόσιες εξήντα (1.360) ιατρικές πράξεις σε παιδιά και ενήλικες, εμβολιασμοί στα παιδιά, ενημέρωση στους γονείς για θέματα που αφορούν στην Υγεία των παιδιών και την πρόληψη.

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων