Μετά από τρισήμιση χρόνια ο Αναπληρωτής Υπουργός ενημερώνεται για τασεντόνια που ζητούν να φέρνουν οι ασθενείς από το σπίτι | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Μετά από τρισήμιση χρόνια ο Αναπληρωτής Υπουργός ενημερώνεται για τασεντόνια που ζητούν να φέρνουν οι ασθενείς από το σπίτι


Του Αλέξανδρου Γιατζίδη, διευθυντή σύνταξης, medlabnews.gr
Έπρεπε να περάσουν τρισήμιση χρόνια στην κυβέρνηση για να πάρει είδηση, ο Παύλος Πολάκης, αυτό που γράφουμε όλα αυτά τα χρόνια, ότι τα νοσοκομεία δεν έχουν τη δυνατότητα προμήθειας ούτε σεντονιών και ζητούν να τα φέρνουν οι ασθενείς από το σπίτι τους.

Σύμφωνα με την ανάρτηση του αναπληρωτή υπουργού στο Facebook, ο αδελφός της συνεργάτιδάς του «χειρουργήθηκε στο Σισμανόγλειο νοσοκομείο της Αθήνας.

Το απόγευμα η συνεργάτης του πήγε να τον επισκεφθεί και είδε πως τα σεντόνια είχαν λερωθεί (όπως και άλλων ασθενών ) και απευθύνθηκε σε μια νοσηλεύτρια της βάρδιας ζητώντας να τα αλλάξουν. Η απάντηση ήταν «δεν έχουμε φέρτε απ το σπίτι».

Όπως γράφει η συνεργάτιδα, εκείνη απευθύνθηκε στον προϊστάμενο ο οποίος της απάντησε και με απότομο τρόπο «έτσι είναι κυρία μου ο δημόσιος τομέας, δεν υπάρχουν λεφτά γι αυτόν»

Η συνεργάτιδα, απευθύνθηκε στο διοικητή του νοσοκομείου, ο οποίος μαζί με την νοσηλευτική υπηρεσία ήρθε και έκανε έλεγχο στον όροφο για το αν υπάρχει ιματισμός. Σε μισή ώρα βρέθηκαν και μοιράστηκαν σε όλους τους ασθενείς που χρειαζόταν και σεντόνια και κουβέρτες και μαξιλαροθήκες».


«Μιλάμε για παρακράτος με χιλιάδες πλοκάμια, όμως θα τα κόψουμε», γράφει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, με αφορμή καταγγελία της συνεργάτιδάς του.

Ο υπουργός καταλήγει στο μήνυμά του, λέγοντας ότι για το περιστατικό διέταξε σχετική έρευνα.

Εδώ θα πρέπει να σημειώσουμε ότι ο διοικητής του Σισμανογλείου που έχει διοριστεί από τον Υπουργό είναι από τους λίγους τεχνοκράτες διοιικητές με μεγάλη εμπειρία στην διοίκηση, αλλά οι περικοπές που γίνονται κάθε χρόνο στην υγεία δεν αφήνουν και πολλά περιθώρια σωστής και εύρυθμης λειτουργίας.

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων