Αντεγκλήσεις Γεωργιάδη Πολάκη για το ΚΕΕΛΠΝΟ | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Αντεγκλήσεις Γεωργιάδη Πολάκη για το ΚΕΕΛΠΝΟ


"Άναψαν" για τα καλά "τα αίματα" στην χθεσινή συνεδρίαση της εξεταστικής για την Υγεία, στη Βουλή, καθώς ο πρόεδρος των εργαζομένων του ΚΕΕΛΠΝΟ, Σταμάτης Πουλής, κατηγόρησε για απιστία τον αναπληρωτή υπουργό, Παύλο Πολάκη, ενώ αποκάλυψε πως συνεργάτες του κ. Πολάκη πίεζαν υπαλλήλους του ΚΕΕΛΠΝΟ να καταθέσουν ότι έγιναν παράνομες προσλήψεις επί εποχής Άδωνι Γεωργιάδη. Έδωσε αφορμή δε σε Γεωργιάδη και Πολάκη να γράφουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή με δελτία τύπου του Υ. Υγείας, καταγγέλλοντας ο ένας τον άλλο.
Η κατάθεση του Σταμάτη Πουλή προκάλεσε την αντίδραση, εις διπλούν, του προέδρου της εξεταστικής και βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Αντώνη Μπαλωμενάκη, ο οποίος απείλησε να αποβάλει τον πρόεδρο των εργαζομένων του ΚΕΕΛΠΝΟ, αν επέμενε στους ισχυρισμούς του κατά του αναπληρωτή υπουργού Υγείας. 
Ο κ. Πουλής απάντησε σε ερώτηση της κυβερνητικής πλειοψηφίας σχετικά με την τιμολόγηση των τροφίμων που αγόραζε το ΚΕΕΛΠΝΟ, καθώς εμφανίστηκε ένα πιάτο φακές να κοστίζει 14 ευρώ, όσο και το κρέας. Η αντίδραση του προέδρου των εργαζομένων ήταν έντονη, απαντώντας ότι ενδιαφέρονται για τα τρόφιμα, αλλά κάνουν τα στραβά μάτια στα οκτώ εκατ. ευρώ που δόθηκαν τα τελευταία δύο χρόνια από τον κ. Πολάκη, σε ιδιωτική εταιρεία σεκιούριτι για τη φύλαξη του ΚΕΕΛΠΝΟ.
"Όσα λέτε δεν αφορούν στο πεδίο διερεύνησης της εξεταστικής. Δεν θα σας αφήσουμε να πείτε το παραμύθι σας", διέκοψε τον κ. Πουλή ο πρόεδρος της εξεταστικής, ενώ οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ανέφεραν αρκετές φορές ότι η εξεταστική εξετάζει τις υποθέσεις της περιόδου 1997-2014 και άρα μόνο για αυτά τα θέματα θα πρέπει να απαντά.
Μέσω ανάρτησης στον προσωπικό του λογαριασμό σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης, ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης, δίνει συνέχεια στις καταγγελίες του προέδρου των εργαζομένων στο ΚΕΕΛΠΝΟ, Σταμάτη Πουλή.
Ο κ. Γεωργιάδης τονίζει πως ο κ. Πουλής κατέθεσε ότι οι εργαζόμενοι έπιασαν την εταιρία φύλαξης επ´αυτοφώρω "να προσπαθεί να αποκτήσει παράνομα όλα τα αρχεία του Πρωτοκόλλου του ΚΕΕΛΠΝΟ” την εποχή που ο ίδιος ήταν υπουργός Υγείας, "με προφανή σκοπό να τα παραδώσουν στον Πολάκη, ώστε να αλλοιωθούν”. Παράλληλα, ο αντιπρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης σημειώνει: "Η Αστυνομία κατέγραψε το γεγονός και μετά έκαναν Ασφαλιστικά Μέτρα κατά της εταιρίας και της διοικήσεως του ΚΕΕΛΠΝΟ. Κέρδισαν τα Ασφαλιστικά, καθώς το Δικαστήριο δέχθηκε ότι πράγματι η εταιρία είναι ύποπτη για την παραποίηση των εγγράφων και επικίνδυνη για να παραμένει στο κτίριο και ότι διέταξε την άμεση απομάκρυνση της εταιρίας από το ΚΕΕΛΠΝΟ και την ανάθεση της φύλαξης στην Ελληνική Αστυνομία. 6 μήνες μετά, η διοίκηση του ΚΕΕΛΠΝΟ (διορισμένη από τον Πολάκη) όχι μόνον δεν έχει εφαρμόσει την απόφαση του Δικαστηρίου, αλλά έχει δώσει κατ' εντολήν του κ. Πολάκη εκατομμύρια στην εταιρία αυτή και μάλιστα χωρίς Σύμβαση”.
"Κάποιοι αναρωτήθηκαν χθες γιατί έκανα αυτή την ανάρτηση για την πίτα μου στο Κάραβελ στις 05 Φεβρουαρίου και την ανάγκη μου φέτος να είστε όλοι εκεί...
Ορισμένοι με ρώτησαν τί με ανησυχεί; Και σήμερα ίσως κατάλαβαν....
Στην συνεδρίαση της Εξεταστικής Επιτροπής για την Υγεία ακούστηκε μία είδηση, που πιστεύω ότι σε οποιαδήποτε άλλη Χώρα του Δυτικού Κόσμου είχε ακουστεί, θα δημιουργείτο Σεισμός!
Συγκεκριμένα ο μάρτυρας κ. Σταμάτης Πουλής (ο οποίος να το πούμε ήταν γενικά συγκλονιστικός, διαβασμένος και θαρραλέος) ως πρόεδρος των Εργαζομένων του ΚΕΕΛΠΝΟ, προχώρησε στην εξής κατάθεση: Είπε ότι οι εργαζόμενοι έπιασαν την εταιρία Φύλαξης επ´αυτοφώρω, να προσπαθεί να αποκτήσει παράνομα όλα τα αρχεία του Πρωτοκόλλου του ΚΕΕΛΠΝΟ της εποχής της θητείας μου, με προφανή σκοπό να τα παραδώσουν στον Πολάκη, ώστε να αλλοιωθούν. Να φυτέψουν δηλ ψεύτικα ενοχοποιητικά στοιχεία εναντίον μου.
Μάλιστα απέδειξε δια εγγράφων ότι κάλεσαν την Αστυνομία, η Αστυνομία κατέγραψε το γεγονός και μετά έκαναν Ασφαλιστικά Μέτρα κατά της εταιρίας και της διοικήσεως του ΚΕΕΛΠΝΟ. Κέρδισαν τα Ασφαλιστικά, καθώς το Δικαστήριο δέχθηκε ότι πράγματι η εταιρία είναι ύποπτη για την παραποίηση των εγγράφων και επικίνδυνη για να παραμένει στο κτίριο και ότι διέταξε την άμεση απομάκρυνση της εταιρίας από το ΚΕΕΛΠΝΟ και την ανάθεση της φύλαξης στην Ελληνική Αστυνομία. 6 μήνες μετά, η διοίκηση του ΚΕΕΛΠΝΟ (διορισμένη από τον Πολάκη) όχι μόνον δεν έχει εφαρμόσει την απόφαση του Δικαστηρίου, αλλά έχει δώσει κατ' εντολήν του κ. Πολάκη εκατομμύρια στην εταιρία αυτή και μάλιστα χωρίς Σύμβαση. Πάνω από 2.000.000€ επιπλέον. Σαν να πληρώνεται η εταιρία για τις "υπηρεσίες" που προσέφερε στον Πολάκη. Δηλ έχουμε σκευωρία, παρέμβαση της Δικαιοσύνης, λεφτά και όλα αυτά με επίσημα χαρτιά και στοιχεία.
Ότι δηλ για να απαλλαγούν από μένα είναι πρόθυμοι να φυτέψουν στοιχεία εναντίον μου ώστε να με πάνε ακόμη και φυλακή. Συγγνώμη αν αυτό δεν είναι είδηση για πρώτο θέμα παντού τότε Τι είναι; Προσπαθούν να κλείσουν έναν πολιτικό τους αντίπαλο στην φυλακή με ψεύτικα στοιχεία και στην πορεία διαπράττουν μία σειρά παρανομιών...και σχεδόν ουδείς ασχολείται!
Ποιος ξέρει τί άλλο πρόκειται να κάνουν, αφού όπως αποδεικνύεται δεν έχουν κανέναν απολύτως φραγμό. Πάντα πίστευα ότι για την εξουσία είναι έτοιμοι να κάνουν τα πάντα, αλλά ομολογώ ότι αυτό με ξεπερνά! Να γιατί σας θέλω όλους μαζί μου φέτος στο Κάραβελ! Η ασπίδα μου είστε όλοι εσείς που με αγαπάτε και με πιστεύετε, με εσάς στο πλάι δεν φοβάμαι απολύτως τίποτε”. 
Η απάντηση ήρθε μέσω Δελτίου Τύπου του Υπουργείου

Σε σχέση με την ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας για τα πρωτοφανή ψεύδη που κατέθεσε χθες ο υπάλληλος του ΚΕΕΛΠΝΟ- και μέλος της ΝΔ κατά δήλωση του ιδίου- κ. Σταμάτης Πουλής στην εξεταστική επιτροπή της Βουλής που ερευνά τα σκάνδαλα στο χώρο της υγείας, έχω να δηλώσω τα εξής:

1. Η ελληνική κοινωνία κατάλαβε χθες ότι αυτή η κυβέρνηση είναι η μόνη η οποία μπορεί και θα καθαρίσει οριστικά και αμετάκλητα το απόστημα της διαφθοράς που λέγεται ΚΕΕΛΠΝΟ, το οποίο για πάνω από είκοσι χρόνια αποτέλεσε τον μαυσωλείο διαπλοκής, ελέγχου των Μέσων Ενημέρωσης λόγω της σκανδαλώδους διαφήμισης αλλά και προνομιακό πεδίο διορισμών «ημετέρων».

2.Οι έρευνες από τις δικαστικές αρχές που με καθυστέρηση ενάμιση χρόνου από τότε που έγιναν οι πρώτες καταγγελίες από εμάς ξεκίνησαν και ολοκληρώνονται το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα παράλληλα με τα στοιχεία που βγαίνουν στο φώς από τις εργασίες της εξεταστικής.

3.Η πραγματικότητα που έχει διαμορφωθεί έχει κάνει τόσο τις προηγούμενες ηγεσίες του Υπουργείου Υγείας όσο και μια ομάδα ανώτερων υπαλλήλων του ΚΕΕΛΠΝΟ με οργανική σχέση, ρόλο και απολαβές από το φαγοπότι των προηγούμενων χρόνων ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥΣ (ήδη τρείς έχουν απολυθεί).

ΚΑΤΑΝΟΩ ΑΠΟΛΥΤΑ το πόνο τους για την εξουσία και το χρήμα που έχασαν…

ΚΑΤΑΝΟΩ ΑΠΟΛΥΤΑ το φόβο για τη νέμεση που έρχεται…

4.Για αυτό το λόγο ΚΟΨΤΕ ΠΙΤΕΣ, πετάξτε λάσπη στα ΜΜΕ που ταΐζατε πριν για όσο καιρό μπορείτε ακόμα, αλλά ταυτόχρονα πάρτε και προμήθειες για το xειμώνα που έρχεται… θα κάνει πολύ κρύο….

ΥΓ. Όσα στοιχεία η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας συνέλλεξε ως όφειλε από τις εκθέσεις των επιθεωρητών, τα αρχεία του ΚΕΕΛΠΝΟ, τα αρχεία του Υπουργείου Υγείας, πλέον βρίσκονται στα χέρια των εισαγγελέων και της εξεταστικής επιτροπής. Το ποιοι παραποίησαν στοιχεία ή έκρυβαν κούτες στα σπίτια τους ή ψευδομαρτυρούσαν ή έβγαζαν λεφτά σε τράπεζες του εξωτερικού θα αποδειχθεί πολύ σύντομα… ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΑΥΤΟΙ.

Παύλος Πολάκης

Αν. Υπουργός Υγείας

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων